Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal România - Muntenegru, 27-28. Calificarea la CE de handbal masculin, tot mai greu de obţinut

România - Muntenegru, 27-28. Calificarea la CE de handbal masculin, tot mai greu de obţinut

România - Muntenegru, 27-28. Calificarea la CE de handbal masculin, tot mai greu de obţinut
Sursa foto: aihan omer
13 Iun 2009   •   19:32

Echipa naţională de handbal masculin a pierdut sâmbătă cel de-al treilea meci în grupa de calificare la Campionatul European din 2010, şi are şanse din ce în ce mai mici la calificare. Cu cinci puncte după şase meciuri, elevii lui Aihan Omer trebuie să depăşească în clasament Polonia şi Muntenegru pentru a mai putea să emită pretenţii la turneul final.
Înfrângerea de la Bucureşti cu Muntenegru este una dezamăgitoare, după ce, în partida precendentă, reprezentativa României reuşise o remiză de presigiu cu Suedia, 26-26, în deplasare. Într-un meci în care nici una dintre echipe nu a putut să îşi păstreze luciditatea în faţa porţii, muntenegrenii au reuşit să meargă cu un avantaj de două goluri la vestiare la pauză, şi să ducă scorul chiar la 11-15 în primele minute ale celui de-al doilea mitan, informează Mediafax.
Diferenţa s-a redus pe final, iar România a egalat chiar la 27 cu 40 de secunde înainte de ultimul fluier. Adversarii noştri au mai marcat, însă, o dată şi, din păcate, elevii lui Aihan Omer au scăpat o victorie care ar fi trebuit să fie obţinută.
Irimescu (cu 8 goluri) şi Csepreghi (6 goluri) au fost principalii marcatori ai României, în timp ce de la oaspeţi Kapisoda a reuşit cele mai multe goluri, 7.
România a pierdut şi meciul tur, din deplasare, cu Muntenegru, cu 35-33. Elevii lui Aihan Omer mai au două meciuri de disputat în grupa de calificare, cu Turcia şi Polonia, şi au nevoie de o înfrângere a Muntenegrului în ultimul lor meci, coroborată cu două victorii ale noastre, pentru a ne mai califica la Campionatul European de anul viitor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Muntenegru handbal masculin
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close