Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Steaua a câştigat turul semifinalei Cupei Cupelor la handbal cu Granollers, 32-28

Steaua a câştigat turul semifinalei Cupei Cupelor la handbal cu Granollers, 32-28

Steaua a câştigat turul semifinalei Cupei Cupelor la handbal cu Granollers, 32-28
Sursa foto: vujadinovic
25 Apr 2010   •   20:25

Echipa de handbal masculin Steaua Bucureşti a câştigat, duminică, turul semifinalei Cupei Cupelor. Românii s-au impus cu 32-28 în faţa spaniolilor de la Fraikin BM Granollers, graţie unui gol marcat în ultima secundă de roş-albaştri. Meciul din Sala Polivalentă s-a disputat în faţa a 5.000 de suporteri stelişti, care au făcut o atmosferă rar întâlnită la handbal.
Echipa română a făcut un meci mare duminică şi, după ce a condus cu 14-10 la pauză, s-a distanţat în repriza secundă chiar la cinci goluri. Cu toate că vizitatorii au avut un reviriment spre final, apropiindu-se la două goluri, Steaua s-a distanţat din nou la patru goluri. Manşa retur se va disputat duminică, 2 mai, în Spania.
"Noi eram obişnuiţi cu meciurile de la Chiajna şi doar puţini dintre noi au mai trăit o asemenea atmosferă. Ne bucurăm că am obţinut victoria şi am reuşit să-i satisfacem pe suporteri care ne-au susţinut într-un mod extraordinar azi. Sunt bucuros că am reuşit să dau şapte goluri, însă nu ştiu cât de importantă este evoluţia mea de astăzi. Toată echipa a muncit pentru acest rezultat, iar eu vreau să laud în primul rând modul în care ne-am apărat azi. Pot spune că în ultimele două săptămâni ne-am antrenat foarte mult şi ne-am studiat adversarul. Nu cred că este suficientă această diferenţă de patru goluri, din punctul meu de vedere această diferenţă reprezintă foarte puţin în handbal şi nu cred că vom reuşi să obţinem calificarea dacă vom intra în retur cu altă atitudine decât cea de azi", a declarat jucătorul stelist Marius Stavrositu, pentru Mediafax.

Principalii marcatori:
Steaua: Stavrositu - 7 goluri, Novanc, Georgescu - câte 6, Rãpciugã - 5, Vujadinovici, Cian - câte 2, Stamate, Dinescu, Savenco, Rudici - câte 1.
Fraikin BM: Svitlica - 6, Garcia ºi Cutura - câte 5, Puig şi Resine - câte 4.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua handbal masculin
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close