Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Turneul Carpaţi la handbal feminin. Fetele noastre au trecut de Croaţia

Turneul Carpaţi la handbal feminin. Fetele noastre au trecut de Croaţia

Turneul Carpaţi la handbal feminin. Fetele noastre au trecut de Croaţia
21 Noi 2008   •   22:21

Echipa naţională de handbal feminin a României a trecut de echipa similară a Croaţiei, scor 26-23, în primul meci al tricolorelor din cadrul Turneul Carpaţi, care se desfăşoară la Cluj, transmite corespondentul NewsIn.
Din formaţia antrenată de Radu Voina au lipsit foarte multe jucătoare importante şi astfel tricolorele s-au impus mai greu decât o arată scorul, fetele reuşind să se desprindă de Croaţia spre finalul partidei.
Echipa adversă a condus în mare parte a jocul, dar în cele din urmă naţionala României s-a desprins şi a reuşit să se impună la o diferenţă de trei goluri.
În celălalt meci al zilei s-au întâlnit Germania şi Ucraina, scor 30-31, scorul final fiind stabili în ultimele secunde ale partidei.
Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, Radu Voina, a declarat că singurul lucru bun la meciul cu este că jucătoarele sale nu au cedat până la final.
?Din punct de vedere al victoriei, a fost o naştere cu forcepsul, cu foarte multe lucruri negative. Ritm de pasare slab şi joc static. Singurul lucru bun a fost că nu am cedat până la final. Cred că nu aceasta e faţa echipei noastre, a fost doar primul meci. Mulţumim publicului din Cluj, poate dacă eram altundeva în minutul 45 începeau fluierăturile şi se striga demisia?, a declarat la finalul meciului Radu Voina.
La Trofeul Carapaţi, care se află la ediţia cu numărul 42, se vor disputa şi sâmbătă două partide: Croaţia-Germania (ora 17:00) şi România-Ucraina (ora 19:00)
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Radu Voina
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close