Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Veste proastă pentru handbalul feminin! CSM Bucureşti, învinsă din nou de formaţia maghiară Gyori

Veste proastă pentru handbalul feminin! CSM Bucureşti, învinsă din nou de formaţia maghiară Gyori

Veste proastă pentru handbalul feminin! CSM Bucureşti, învinsă din nou de formaţia maghiară Gyori
04 Noi 2016   •   21:48

CSM Bucureşti, deţinătoarea trofeului, a fost învinsă din nou de formaţia maghiară Gyori Audi ETO KC, cu scorul de 33-25 (11-13), vineri, în deplasare, într-un meci din Grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Campioana Europei a capotat din nou, după o repriză secundă catastrofală, ca şi în meciul de la Bucureşti, când a intrat la pauză cu un avans de patru goluri, iar apoi a cedat la trei goluri (24-27).

CSMB a început bine meciul şi a condus cu 3-1 (min. 9), 4-2 (11), 5-3 (13), 6-4 (14), 7-5 (19), apoi a încasat trei goluri la rând, 7-8 (21). Echipa antrenată de danezul Vestergaard a avut un final foarte bun de repriză şi a intrat la pauză cu un avans de două goluri, 13-11.

Deşi a început partea a doua cu atacul şi cu superioritate numerică, CSMB nu a reuşit să se desprindă, dimpotrivă, a greşit tot mai mult, în atac şi apărare, gazdele au prins curaj şi au marcat gol după gol, egalând, 15-15 (36), iar apoi preluând conducerea: 18-17 (39), 24-21 (48). În ultimele zece minute, echipa română a căzut total şi nu a mai reuşit să înscrie până pe final. În ultimele zece minute, CSMB a marcat două goluri şi a primit opt.

Echipa bucureşteană a ratat şi trei aruncări de la 7 metri, cea mai bună jucătoare de pe teren fiind fără îndoială portarul gazdelor, Eva Kiss.

De remarcat că Gyor, echipă învinsă de CSMB în finala Champions League în sezonul trecut, a jucat fără pivotul norvegian Heidi Loeke, care e însărcinată şi nu va mai juca în acest sezon.

Au evoluat echipele:
Gyor: Eva Kiss - Dorina Korsos, Nora Moerk (11 goluri), Anita Goerbicz (3), Eduarda Amorim Taleska (4), Adrienn Orban (2), Cornelia Groot (3), Yvette Broch (5), Bernadett Bodi (2), Gabriella Toth (3). Antrenor: Ambros Martin.
CSM Bucureşti: Paula Ungureanu, Jelena Grubisic - Isabella Gullden (2), Camille Ayglon Saurina (2), Aurelia Brădeanu (2), Linnea Torstensson (2), Carmen Martin (3), Oana Manea, Gnonsiane Niombla (7), Anastasia Lobaci (1), Majda Mehmedovic (6). Antrenor: Jakob Vestergaard.

Au arbitrat suedezii Mirza Kurtagic şi Mattias Wetterwik. Delegat EHF a fost macedoneanul Dragan Nacevski.

Gyori Audi ETO KC, antrenată de noul selecţioner al naţionalei României, Ambros Martin, ocupă primul loc în clasamentul grupei, cu 8 puncte, şi şi-a asigurat calificarea în grupele principale. Pe locul secund se află Rostov, cu 2 puncte, CSM Bucureşti este a treia, cu 2 puncte, iar FC Midtjylland ocupă ultimul loc, cu 2 puncte.

Duminică va avea loc meciul FC Midtjylland - Rostov.

CSM Bucureşti, care riscă să fie eliminată din competiţie, va juca următorul meci în deplasare cu Rostov, pe 11 noiembrie. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: CSM Bucuresti
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close