Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Vezi adversarii echipei HCM Constanţa în grupele Ligii Campionilor

Vezi adversarii echipei HCM Constanţa în grupele Ligii Campionilor

Vezi adversarii echipei HCM Constanţa în grupele Ligii Campionilor
22 Iun 2010   •   15:40

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, şi-a aflat marţi cei cinci adversari din grupele Ligii Campionilor. În urma tragerii la sorţi de la Viena, românii vor întâlni în Grupa D a competiţiei echipele Ciudad Real (Spania), SG Flensburg (Germania), Sankt Petersburg (Rusia), HC Zagreb (Croaţia) şi Bosna Sarajevo (Bosnia).
HCM Constanţa, calificată în sezonul trecut al Ligii Campionilor în optimile de finală (o premieră în istoria clubului), va începe o nouă aventură în cea mai importantă competiţie a handbalului masculin. Adversarii sunt dificili. Ciudad Real este campioana Spaniei, câştigătoare a Ligii Campionilor în 2008 şi 2009, HC Zagreb este campiona Croaţiei în timp ce Sankt Petersburg este vicecampioana Rusiei. Flensburg-Handewitt a încheiat sezonul trecut în Germania pe locul trei, potrivit Mediafax.
Deţinătoarea trofeului în Liga Campionilor la handbal masculin este THW Kiel. HCM Constanţa s-a oprit în faza optimilor de finală, unde a fost învinsă de MKB Veszprem, din Ungaria.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: HCM Constanta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close