Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Leonard Doroftei este noul preşedinte al Federaţiei Române de Box

Leonard Doroftei este noul preşedinte al Federaţiei Române de Box

Leonard Doroftei este noul preşedinte al Federaţiei Române de Box
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    23 Noi 2012   •   14:28

Leonard Doroftei a fost ales noul preşedinte al Federaţiei Române de Box, în cadrul Adunării Generale Excepţionale de vineri, după ce Rudel Obreja şi-a prezentat demisia din această funcţie.

La şedinţa federaţiei care s-a desfăşurat la sediul ANST, Doroftei a primit 84 de votui, faţă de cele 29 ale contracandidatului său, Fănel Trandafir, iar două voturi au fost anulate, scrie Mediafax.

Înainte de a se vota pentru alegerea noului preşedinte, Adunarea Generală a anulat decizia luată pe 19 noiembrie, conform căreia doar Relu Auraş şi Fănel Trandafir puteau candida.

Astfel, toate cele şapte candidaturi depuse - Francisc Vaştag, Leonard Doroftei, Bogdan Stoicescu, Marian Simion, Titi Tudor, Relu Auraş, Fănel Trandafir - au fost acceptate.

Iniţial, candidaturile lui Vaştag, Doroftei, Stoicescu, Simion şi Tudor au fost respinse, fostul preşedinte Rudel Obreja susţinând că ei nu pot participa în cursa pentru şefia federaţiei pentru că nici unul nu a făcut parte din Biroul Federal în perioada 2007-2010.

După ce decizia a fost anulată de Adunarea Generală Extraordinară, toţii candidaţii, mai puţin Trandafir, s-au retras din cursă, exprimându-şi dorinţa de a-l susţine pe Doroftei.

Citiţi AICI povestea carierei de boxer a lui Leonard Doroftei


×
Subiecte în articol: leonard doroftei alegeri rudel obreja
Parteneri
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit la Buzău
x close