Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Ponta l-a învins pe Tăriceanu. Vezi despre ce competiţie este vorba

Ponta l-a învins pe Tăriceanu. Vezi despre ce competiţie este vorba

Ponta l-a învins pe Tăriceanu. Vezi despre ce competiţie este vorba
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    05 Sep 2011   •   21:25

Ponta l-a învins pe Tăriceanu la karting. Este vorba despre Ponta Junior şi fiul cel mic al fostului premier Călin Popescu-Tăriceanu, care s-au întrecut într-o cursă organizată la Ploieşti. Lupta a fost strânsă, iar cei mai emoţionaţi au fost taţii, care au aşteptat cu sufletul la gură deznodământul cursei şi şi-au încurajat fiii de pe margine.

Acesta nu este prima reuşită a lui Andrei Ponta. Şi anul trecut, mezinul familiei Ponta a ocupat un loc pe podium. Liderul social democraţilor a fost extrem de mândru de reuşita fiului său.

Andrei Ponta a terminat primul cursa care a avut loc în Bacău şi, astfel, a câştigat campionatul. Are opt ani şi o tehnică specială. Tot opt ani are şi rivalul său, Mihai Tăriceanu. Juniorul liberal a rămas însă mult în urmă. Onoarea familiei Tăriceanu a fost totuşi salvată de fiul cel mare, care a ieşit campion naţional la grupa sa de vârstă - 16 ani.

Micul Ponta are rezultat bune şi în cursele internaţionale, aşa că, peste câţiva ani, este posibil să îşi întreacă tatăl pe pistă.

 


×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close