Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Veşti bune pentru pentru Spania. Fabregas poate juca la Cupa Mondială

Veşti bune pentru pentru Spania. Fabregas poate juca la Cupa Mondială

Veşti bune pentru pentru Spania. Fabregas poate juca la Cupa Mondială
Sursa foto: cesc fabregas
09 Apr 2010   •   12:40

Metronomul de la mijlocul terenului pentru Arsenal Londra şi pentru naţionala Spaniei, Cesc Fabregas, va putea juca la Cupa Mondială din Africa de Sud. Catalanul, care a suferit o fisură a osului peroneu de la piciorul drept în finalul meciului tur cu FC Barcelona, va rata tot restul sezonului lui Arsenal dar va fi apt medical pentru turneul final din iunie. Rămâne de văzut dacă va fi convocat, însă, având în vedere că va veni după o perioadă lungă de pauză.
"Cesc va fi apt pentru CM. Cu siguranţă va fi indisponibil până la sfârşitul sezonului, dar dacă totul merge conform planului va fi gata pentru Cupa Mondială. Până atunci voi urmări evoluţia refacerii sale în mod constat", a declarat medicul clubului londonez pentru site-ul lui Arsenal.
Cesc Fabregas s-a accidentat în ultimele minute ale partide de pe Emirates, cu FC Barcelona, contând pentru turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Faultat în careu de Puyol, Fabregas a executat lovitura de pedeapsă care a urmat şi a fost cuprins de dureri puternică imediat după ce a marcat.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close