Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Abramovici NU a fost reţinut. Purtătorul de cuvânt al miliardarului neagă informaţia lansată de un post TV din Rusia

Abramovici NU a fost reţinut. Purtătorul de cuvânt al miliardarului neagă informaţia lansată de un post TV din Rusia

Abramovici NU a fost reţinut. Purtătorul de cuvânt al miliardarului neagă informaţia lansată de un post TV din Rusia
Sursa foto: Foto: thetotalfootballer.com
25 Mar 2013   •   16:57
UPDATE 18.00 - Biroul Federal american de Investigaţii (FBI) a respins informaţiile potrivit cărora miliardarul rus Roman Abramovich ar fi fost reţinut în Statele Unite.
   
"Miliardarul Roman Abramovich nu a fost reţinut", a declarat Paul Bresson, purtătorul de cuvânt al FBI, citat de ziarul italian Corriere della Sera



Omul de afaceri rus Roman Abramovici, patron al clubului Chelsea, nu a fost reţinut în Statele Unite, a anunţat purtătorul de cuvânt al miliardarului rus, John Mann, informează Business Insider.

Mann a negat astfel informaţiile apărute în Russia RBC TV potrivit cărora miliardarul rus ar fi fost reţinut de către agenţii FBI. Deşi destul de vagă, informaţia referitoare la Abramovici s-a răspândit cu repeziciune în întreaga lume.

Contactat de Business Insider, FBI nu a confirmat sau negat faptul că există o investigaţie demarată în ceea ce îl priveşte pe Roman Abramovici.

Potrivit corespondentului The Daily Telegraph în Rusia, Tom Parfitt, ştirea lansată de RBC s-ar baza pe zvonuri.



RBC Tv a anunţat, luni, că reţinerea, pusă în aplicare de Biroul Federal american de Investigaţii (FBI), ar putea avea legătură cu moartea lui Boris Berezovski sau cu afacerile lui Abramovici.


×
Subiecte în articol: Roman Abramovici
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close