Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adebayor, "furios" pentru suspendarea naţionalei Togo de la următoarele Cupe ale Africii

Adebayor, "furios" pentru suspendarea naţionalei Togo de la următoarele Cupe ale Africii

Adebayor, "furios" pentru suspendarea naţionalei Togo de la următoarele Cupe ale Africii
Sursa foto: emmanuel adebayor
01 Feb 2010   •   23:56

Atacantul togolez Emmanuel Adebayor a criticat în termeni duri decizia Confederaţiei Africane de Fotbal de a suspenda reprezentativa statului Togo de la următoarele două ediţii ale Cupei Africii pe Naţiune. CAF a exclus Togo din competiţia din Angola şi, ulterior, de la următoarele două, deoarece Guvernul Togo a decis să interzică echipei să joace la turneul abia încheiat după atacurile armate asupra delegaţiei echipei care au dus la moartea a două persoane.
Jucătorii togolezi îşi doreau să participe la competiţia din Angola şi nu au făcut acest lucru pentru a respecta decizia Guvernului. Acesta a fost motivul pentru care CAF a decis să excludă Togo de la Cupa Africii. Decizia l-a şocat pe Adebayor, căpitanul echipei şi jucător la Manchester City.
"Domnul Hayatou (n.r. Preşedintele CAF) a făcut multe pentru Africa, dar trebuie să îşi dea demisia. Decizia este monstruoasă.", a declarat Adebayor pentru L'Equipe.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cupa africii
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close