Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adriano rupe tăcerea: "Mergeam beat la antrenamentele lui Inter. În Brazilia sunt sărac dar fericit"

Adriano rupe tăcerea: "Mergeam beat la antrenamentele lui Inter. În Brazilia sunt sărac dar fericit"

Adriano rupe tăcerea: "Mergeam beat la antrenamentele lui Inter. În Brazilia sunt sărac dar fericit"
Sursa foto: adriano
01 Oct 2009   •   19:46

Puţină lume a înţeles decizia şocantă a lui Adriano de a-şi rezilia contractul de vis de la Inter şi de a se refugia în Brazilia natală, departe de adevărata performanţă. Atacantul brazilian a decis în cele din urmă să explice motivele care l-au determinat să facă acest pas. Moartea tatălui său l-a afectat profund, iar Adriano s-a refugiat în alcool, distrugându-şi viaţa în Italia. Singura soluţie pe care a găsit-o brazilianul a fost să se întoarcă în ţara natală, unde se declară fericit.
"De când a murit tatăl meu, nu mi-am găsit liniştea decât cu ajutorul alcoolului. Nu eram fericit decât când beam. Beam orice-mi pica în mână: vin, whisky, bere. Multă bere. Am mers la antrenamente beat şi am fost trimis să dorm la infirmierie, în timp ce presa afla că sunt lovit. Dar ce ţin minte cel mai clar este faptul că Roberto Mancini, antrenorul de atunci al echipei, nu a făcut niciodată nimic pentru a mă ajuta, spre deosebire de Jose Mourinho, care m-a reintegrat. Credeam că mi-am revenit dar am început din nou cu alcoolul, femeile şi petrecerile.", a declarat cu tristeţe atacantul, anunţă L'Equipe.
Fotbalistul s-a întors, însă, în brazilia după ce clubul i-a acceptat plecarea şi, deşi a pierdut salariul consistent din Italia, se declară fericit. Acum jucătorul evoluează pentru Corinthians.
"S-a zis că sunt nebun când am renunţat la locul de la Inter. Dar vă spun un lucru. Fericirea valorează mai mult decât tot aurul din lume. Şi eu acum sunt foarte fericit cu familia mea. Practic mi-am salvat viaţa plecând de la Inter", a încheiat brazilianul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Brazilia Inter Milano Corinthians
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close