Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adversar Urziceni. Stuttgart pierde la Hannover şi postul lui Babbel e în pericol

Adversar Urziceni. Stuttgart pierde la Hannover şi postul lui Babbel e în pericol

Adversar Urziceni. Stuttgart pierde la Hannover şi postul lui Babbel e în pericol
24 Oct 2009   •   21:45


Gruparea germană Vfb Stuttgart a suferit a patra înfrângere consecutivă, printre care şi 1-3 cu Sevilla, pe teren propriu în Liga Campionilor, iar postul de antrenor al lui Markus Babbel este în pericol. Dacă în grupa G, din care face parte şi Unirea Urziceni, Stuttgart are în continuare şanse să ocupe un loc calificant în primăvara europeană, forma din campionat este cea care îi îngrijorează pe şefii şvabilor.

Cu doar opt puncte acumulate după nouă etape, Stuttgart a fost învinsă şi la Hannover, cu 1-0, în etapa a zecea din Bundesliga, şi se află pe locul 14 în clasament. Singurul gol al partidei a fost marcat de Didier Ya Konan după o jumătate de oră de joc, din apropiere, după o fază creată de Arnold Bruggink.

Nici pentru Marica lucrurile nu au mers bine, el fiind înlocuit în minutul 75, la doar 14 minute după ce intrase pe teren. În tot acest timp, Marica a reuşit să colecţioneze un cartonaş galben.

Cel mai îngrijorat om de la Stuttgart este însă Markus Babbel, care recunoştea de la începutul partidei că postul lui este în pericol în cazul în care rezultatele întârzie să apară. "Nu sunt atât de naiv încât să nu ştiu ce mă aşteaptă dacă nu aduc rezultate", a spus Babbel, care acum trebuie să îşi pregătească formaţia pentru o vizită a celor de la Bayern Munchen.

Alte rezultate din Bundesliga:
Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund 1-1
Bayern Munchen - Eintracht Frankfurt 2-1
Hoffenheim - Nurnberg 3-0
Mainz - Freiburg 3-0
Monchengladbach - FC Koln 0-0

Antena3.ro

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close