Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Atacantul SUA Charlie Davis ar putea rata CM 2010, după un grav accident rutier, soldat cu moartea unei fete

Atacantul SUA Charlie Davis ar putea rata CM 2010, după un grav accident rutier, soldat cu moartea unei fete

Atacantul SUA Charlie Davis ar putea rata CM 2010, după un grav accident rutier, soldat cu moartea unei fete
14 Oct 2009   •   16:56

Atacantul american Charlie Davies este într-o stare gravă, dar stabilă, după un accident de maşină care s-a soldat cu decesul unui pasager de sex feminin, în Virginia. Davies, în vârstă de 23 de ani, a fost supus unei operaţii de urgenţă care a durat câteva ore, pentru a i se repara piciorul drept, afectat în accident, şi o afecţiune la vezică.

Rănile nu au fost considerate că ar pune în pericol viaţa fotbalistului, însă acesta ar putea rata prezenţa la Cupa Mondială din Africa de Sud, din 2010. Davies, atacant la Sochaux în Ligue 1, a înscris patru goluri în 17 selecţii la naţionala Statelor Unite.

Accidentul a avut loc la ora locală 03:15, marţi. În autovehicul erau trei persoane, Davies fiind unul dintre pasageri. El a suferit multiple răni faciale, o fractură la piciorul drept, o rană la cotul stâng şi o rană pe vezică. Poliţia a identificat pasagerul mort ca fiind Ashley Roberta, o tânără în vârstă de 22 de ani. Davies este în prezent tratat la Washington Hospital Center, din capitala americană.

Medicul echipei SUA, Dan Kalbac, a declarat că rănile "necesită în mod normal o perioadă de recuperare de la şase la 12 luni". "Condiţia fizică a lui Charlie îi permite însă o recuperare şi o revenire în fotbalul mare mai rapide", a spus Kalbac.

Davies a jucat 78 de minute în meciul cu Honduras, de sâmbătă, scor 3-2, când SUA au obţinut calificarea la Cupa Mondială. Kalbac speră în acest context că Davies va fi recuperat până la turneul din Africa de Sud.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close