Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bellamy i-a tras un pumn unui fan după United - City şi este anchetat de poliţie (VIDEO)

Bellamy i-a tras un pumn unui fan după United - City şi este anchetat de poliţie (VIDEO)

Bellamy i-a tras un pumn unui fan după United - City şi este anchetat de poliţie (VIDEO)
Sursa foto: craig bellamy
21 Sep 2009   •   14:50

Atacantul lui Manchester City, Craig Bellamy, nu se dezminte şi dovedeşte încă o dată că nu îşi poate controla nervii. Galezul poate avea probleme cu legea după ce poliţia a demarat investigaţiile privind gestul său de la finalul derby-ului oraşului Manchester de duminică. Golul lui Michael Owen din minutul 96, care a adus victoria lui United, l-a făcut pe un fan să pătrundă pe teren. Orbit de mânie, Bellamy a mers direct la el şi i-a aplicat o corecţie pe teren, în văzul tuturor!
Momentul, surprins şi de camerele de luat vederi ale televiziunii care transmitea partida, a fost descris de purtătorul de curvânt al poliţiei locale, anunţă publicaţia britanică The Telegraph.
"La sfârşitul derby-ului dintre Manchester United şi Manchester City un suporter a fugit pe teren şi a fost reţinut de stewarzi. În timp ce acesta era ţinut de forţele de ordine s-a produs incidentul dintre acel bărbat şi jucătorul de la City. Nu s-a înaintat nici o pângere, dar poliţia îşi continuă investigaţiile.".
Antrenorul lui Manchester City realizează ce probleme ar putea avea în viitor jucătorul său din cauza acestui gest, dar nu a ezitat să îl apere pe Bergodi.
"Sunt sigur că toţi vor vorbi în continuu despre acest gest, dar acel suporter nu avea ce să caute pe teren. Nu este acceptabil aşa ceva.", a declarat managerul celor de la City, Mark Hughes, şi el un car de nervi după ce echipa sa a primit golul de 3-4 în minutul 96 de la Owen, după ce marcase pentru 3-3 în minutul 89.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close