x close

Belodedici: "Cu cine să ţin în Serbia - România? Orice zic supăr pe cineva"

06 Oct 2009   •   13:52
Belodedici: "Cu cine să ţin în Serbia - România? Orice zic supăr pe cineva" miodrag belodedic

Fostul internaţional român Miodrag Belodedici, un bănăţean cu origini în ţara vecină, adversara României de sâmbătă, Serbia, este unul dintre cei încărcaţi suplimentar sufleteşte în această perioadă. "Belo", care a jucat la cluburi fanion din amândouă ţările, Steaua Bucureşti şi Steaua Roşie Belgrad, se simte apropiat de ambele echipe şi refuză să spună cine vrea să câştige.
Oficialul federal a făcut în presa de la Belgrad o analiză a naţionalei lui Răzvan Lucescu, avertizându-i pe sârbi să se teamă.
"România nu are nimic de pierdut, va veni să dea totul şi să facă un meci cât mai bun. Stadionul va fi plin, ştiu că la meci sunt aşteptaţi peste 50.000 de suporteri, băieţii îşi cunosc adversarul şi atmosfera de pe Maracana, mai ales că au văzut ce s-a întâmplat şi la partida cu Franţa." a avertizat Belodedic într-un interviu dat publicaţiei Blic.
"Se întoarce Mutu, iar asta dă calitate unei echipe care are mare nevoie de el. Cel mai periculos om al sârbilor este văzut Krasici, ne-a pus multe probleme la Constanţa şi acum toată lumea îl va privi mult mai atent. Cu cine voi ţine? E dificil. Dacă spun Serbia, îi deranjez pe cei de aici. În schimb, dacă aleg România, se vor supăra cei din satul meu natal ", a glumit fostul fundaş al echipei naţionale.
"Dacă se relaxează, poate ieşi dezastru pentru Serbia"
"Lucescu a continuat întinerirea echipei, cu jucători din campionatul intern. A fost criticat de unii, dar selecţionerul este susţinut de majoritate. Mutu nu a jucat cu Franţa şi Austria, dar acum revine şi va da calitate. Jucătorii României sunt calmi, nu au presiune, este un avantaj. Vor lupta până la sfârşit. Sunt conştienţi de atmosfera care va fi în stadion, dar vin fără frică, nu au nimic de pierdut. Serbia trebuie să fie pregătită ca pentru un meci cu Franţa, orice relaxare poate fi dezastruoasă pentru ei. Aş vrea ca România să joace bine, iar Serbia să se califice la Mondiale", a conchis Belodedici.
Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

steaua Razvan Lucescu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati