Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Brigăzile de arbitri pentru meciurile românilor în Europa League

Brigăzile de arbitri pentru meciurile românilor în Europa League

Brigăzile de arbitri pentru meciurile românilor în Europa League
Sursa foto: arbitru
23 Sep 2009   •   16:07

Partida dintre echipa olandeză PSV Eindhoven şi formaţia CFR Cluj, din etapa a II-a a grupei K a Ligii Europa, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Norvegia, avându-l la centru pe Tommy Skjerven, informează site-ul oficial al UEFA.

Skjerven va fi ajutat de asistenţii Erik Raestad şi Kim Andre Johnsen, de asistenţii suplimentari Brage Sandmoen şi Ken Henry Johnsen, iar arbitru de rezervă a fost desemnat Kjetil Saelen.
Partida PSV Eindhoven - CFR Cluj , din etapa a II-a a grupei K a Ligii Europa, se va disputa joi, 1 octombrie, de la ora 20.00.
Meciul dintre echipa olandeză Twente Enschede şi formaţia Steaua Bucureşti, din etapa a II-a a grupei H a Ligii Europa, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Italia, avându-l la centru pe Gianluca Rocchi, informează site-ul oficial al UEFA, citat de Mediafax.
Partida Twente Enschede - Steaua Bucureşti, din etapa a II-a a grupei H a Ligii Europa, se va disputa joi, 1 octombrie, de la ora 20.00.
Partida dintre echipa Dinamo Bucureşti şi formaţia elenă Panathinaikos Atena, din etapa a II-a a grupei F a Ligii Europa, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Spania, avându-l la centru pe Cesar Muniz Fernandez.
Fernandez va fi ajutat de asistenţii Jose Manuel Fernandez Miranda şi Javier Hugo Novoa Robles, de asistenţii suplimentari Carlos Clos Gomez şi Antonio Miguel Mateu Lahoz, arbitru de rezervă fiind desemnat Fernando Teixeira Vitienes.
Partida Dinamo Bucureşti - Panathinaikos Atena, din etapa a II-a a grupei F a Ligii Europa, se va disputa joi, 1 octombrie, de la ora 22.05.
Meciul dintre echipa FC Timişoara şi formaţia croată Dinamo Zagreb, din etapa a II-a a grupei A a Ligii Europa, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Danemarca, avându-l la centru pe Peter Rasmussen.
Rasmussen va fi ajutat de asistenţii Martin Wulff şi Niels Hog, de asistenţii suplimentari Anders Hermansen şi Michael Svendsen, iar arbitru de rezervă va fi Lars Christoffersen.
Partida FC Timişoara - Dinamo Zagreb , din etapa a II-a a grupei A a Ligii Europa, se va disputa joi, 1 octombrie, de la ora 22.05.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: europa league
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close