Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Buffon susţine ideea că jucătorii italieni ar trebui vaccinaţi împotriva gripei porcine

Buffon susţine ideea că jucătorii italieni ar trebui vaccinaţi împotriva gripei porcine

Buffon susţine ideea că jucătorii italieni ar trebui vaccinaţi împotriva gripei porcine
03 Sep 2009   •   14:34


Miercuri, directorul medical al Comitetului Olimpic italian (CONI), Carlo Tranquili, a sugerat că jucătorii din naţionala Italiei ar trebui să îşi ia toate măsurile de precauţie împotriva gripei porcine.

Susţinut de medicul naţionalei, Enrico Castellacci, precum şi de portarul Gianluigi Buffon, Tranquili a cerut ca "Azzurri" să fie vaccinaţi înaintea partidei pe care o vor disputa în preliminariile Cupei Mondiale din 2010, cu Georgia, în acest weekend.

"Nu am luat în considerare acest vaccin în trecut, dar cu siguranţă îl voi face acum", a declarat Buffon pentru Corriere dello Sport.

"În fiecare an, la începutul sezonului, doctorii ne oferă o varietate de vaccinuri. În general le refuz. Acum însă lucrurile sunt diferite şi îmi voi face vaccinul. Este ceva ce se transmite foarte rapid, chiar şi în vestiar, astfel că e important să ne luăm măsuri de precauţie acum", a mai spus Buffon.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gianluigi Buffon
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close