Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Carlos Tevez, eroul lui Manchester United în Cupa Ligii Angliei

Carlos Tevez, eroul lui Manchester United în Cupa Ligii Angliei

Carlos Tevez, eroul lui Manchester United în Cupa Ligii Angliei
04 Dec 2008   •   15:42

Manchester United a învins pe Blackburn Rovers cu 5-3 şi s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Angliei. Eroul lui United s-a numit Carlos Tevez, care a înscris de patru ori pentru campioana Europei. În plus, trei dintre cele opt goluri au fost marcate în ultimele 6 minute ale jocului.
Manchester United a rămas singura echipă din cei patru granzi ai Premier League ajunsă în semifinalele competiţiei. Campionii Europei nu au avut milă de echipa antrenată de fostul jucător al lui United, Paul Ince. Tevez şi Nani au marcat primele două goluri ale meciului, înainte de pauză, pentru ca sud-africanul McCarthy să reaprindă speranţele oaspeţilor.
Campionii Angliei au marcat din nou prin argentianul Tevez, în urma unui penalty. În minutul 54, Manchester United conducea deja cu 4-1 după încă o reuşită a lui Tevez. Blackburn nu a cedat şi s-a apropiat la un singur gol în minutul 90 după golurile lui Derbyshire şi McCarthy. Scorul final United ? Blackburn 5-3, a fost stabilit de acelaşi Carlos Tevez.
Tottenham, în semifinale
Într-o altă partidă disputată miercuri, Tottenham a învins pe Watford cu 2 la 1 şi s-a calificat în penultima fază a competiţiei, alături de Manchester United şi divizionarele secunde, Burnley şi Derby County. Câştigătoarea din sezonul trecut a Cupei Ligii s-a văzut condusă de Watford după numai 13 minute de joc. Internaţionalul maghiar Tamas Priskin a deschis scorul şi echipa aflată pe locul 20 în a doua divizie se gândea deja la semifinale. Tottenham a trecut pe lângă egalare la bara lui Pavliucenko. Acelaşi Pavliucenko a egalat în ultimul minut al primei reprize, când a transformat o lovitură de pedeapsă. Echipa lui Redknapp a mai înscris o dată prin Darren Bent în minutul 76 şi Tottenham este din nou în semifinale.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Carlos Tevez Manchester United
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close