Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea-Porto 1-0. Debut bun, dar fără strălucire pentru pretendenţii la titlu. Rezultate Liga Campionilor

Chelsea-Porto 1-0. Debut bun, dar fără strălucire pentru pretendenţii la titlu. Rezultate Liga Campionilor

Chelsea-Porto 1-0. Debut bun, dar fără strălucire pentru pretendenţii la titlu. Rezultate Liga Campionilor
Sursa foto: anlelka chelsea
16 Sep 2009   •   00:37

Chelsea spera să înceapă, ca de obicei, cu dreptul sezonul de Champions League, în compania FC Porto în Grupa D. Clubul londobez a debutat cu trei puncte în cinci debuturi din ultimele şapte campanii.
În plus, Carlo Ancelotti, Chelsea, preciza că el cunoaşte bine Porto, arătând că echipa are atacanţi rapizi, dar sublinia că Chelsea a ajuns în cinci semifinale în şase ani.
Fapt de care era conştient şi Jesualdo Ferreira, antrenorul Porto, care credea că aceasta avea să fie cel mai greu meci al grupei, mai ales că formaţia sa nu a învins niciodată în 12 întâlniri cu formaţii engleze.
Misiunea lui Ancelotti în UEFA Champions League pentru a aduce trofeul la Londra a început cu un meci greu, o victorie luptată. Porto a avut momente bune, în care a demonstrat că este o forţă în Grupa D, dar a avut nenorcocul unui cartonaş roşu pentru Fernando ce au pus capăt oricărei speranţe pentru un egal măcar, în ultimul minut de joc.
Pe o ploaie tipică Angliei, după o primă repriză anostă, în care Chelsea a simiţit lipsa suspendatului Didier Drogba, Anelka a deschis scorul, min 48, după ce francezul a avut inspiraţia să reia o minge respinsă de Helton la primul şut.
Minutele de deschidere aduseseră câteva ocazii de ambele părţi, acestea nu au adus mari emoţii. Continuarea meciului nu a adus mari diferenţe sau faze notabile de poartă.
Scorul final mulţumeşte gazdele, jocul însă nu ar trebui să le insufle prea mult optimism cu privire la câştigarea trofeului european, deşi mai au la dispoziţie numeroase meciuri să-şi intre în ritm.



Grupa A
Juventus 1 - 1 Bordeaux
Maccabi Haifa 0 - 3 Bayern Munich
Grupa B
Besiktas 0 - 1 Manchester U.
Wolfsburg 3 - 1 CSKA Moscow
Grupa C
Marseille 1 - 2 AC Milan
Zurich 2 - 5 Real Madrid
Grupa D

Atletico Madrid 0 - 0 APOEL Nicosia
Chelsea 1 - 0 FC Porto
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close