Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chivu, acuzat de "amnezie în apărare" după Inter - Dinamo Kiev 2-2

Chivu, acuzat de "amnezie în apărare" după Inter - Dinamo Kiev 2-2

Chivu, acuzat de "amnezie în apărare" după Inter - Dinamo Kiev 2-2
Sursa foto: cristian chivu
21 Oct 2009   •   13:11

Căpitanul echipei naţionale a României şi-a atras criticile presei internaţionale după ce Internazionale a obţinut a treia remiză din tot atâtea meciuri, situându-se pe ultimul loc al Grupei F a Champions League. Chivu a fost depăşit cu uşurinţă de "revitalizatul" Andrei Shevchenko şi a părut obosit şi "amnezic", nu foarte util pentru apărarea lui Inter, îl critică presa sportivă din Italia şi din Europa.
Glasgow Rangers nu este singura echipă europeană cu renume în dificultate în Liga Campionilor. Mult mai cunoscutele formaţii Inter Milano şi Barcelona au înregistrat marţi rezultate jenante într-o grupă surprinzător de echilibrată. Dintre acestea, echipa lui Cristian Chivu, Inter, ocupă ultimul loc în grupă, cu 3 puncte faţă de 4, cât au celelalte formaţii. Chivu este unul dintre jucătorii criticaţi după Inter - Dinamo Kiev 2-2, un meci în care ucrainenii au redus la tăcere de două ori publicul de pe San Siro, preluând conducerea.
"Calităţile sale nu prea s-au văzut în această seară. Şi-a făcut treaba pe partea stângă, însă fără strălucire. S-a aflat în dificultate la duelurile cu jucătorii importanţi ai Kievului. A contat prea puţin în atac, iar din când în când a fost amnezic în apărare. Pare obosit", a notat site-ul eurosport.it.
Mai dură a fost publicaţia Libero, care nu l-a menajat deloc pe internaţionalul român. Chivu nu are circumstanţe atenuante după ce a fost ridiculizat de steaua căzătoare Andrei Shevchenko.
"Chivu a fost depăşit cu o uşurinţă ridicolă de un Şevcenko revitalizat la revenirea pe "San Siro". Românul a riscat eliminarea, atunci când a oprit un contraatac al lui Magrao. În faza ofensivă, Chivu nu a existat", a scris Libero.
Antrenorul Interului, Jose Mourinho, nu a fost foarte îngrijorat de cele trei semieşecuri înregistrate de echipa sa, spunând că situaţia echilibrată din grupă este un pus pentru italieni.
"Grupa este echilibrată, acesta este un lucru pozitiv. Victoria echipei Rubin Kazan la Barcelona este binevenită şi lasă totul posibil. Asta înseamnă că înainte de ultima etapă nu vom şti echipele calificate. Barcelona va juca ultima sa partidă la Kiev, iar acela va fi un meci decisiv", a precizat portughezul, potrivit Mediafax.
Inter a remizat, miercuri, pe teren propriu cu Dinamo Kiev. Semifinalista sezonului trecut de Cupa UEFA a fost de două ori la conducere pe tabelă, iar Inter a revenit de tot atâtea ori. Golurile au fost marcate de Mihalik (min. 5) şi Lucio (autogol, min 40) pentru Kiev şi Stankovic (min 35) şi Samuel (min 47) pentru nerazzuri.
Antena3.ro

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close