Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Conrinthians Sao Paulo a câştigat Cupa Mondială a Cluburilor, 1-0 în finală cu Chelsea

Conrinthians Sao Paulo a câştigat Cupa Mondială a Cluburilor, 1-0 în finală cu Chelsea

Conrinthians Sao Paulo a câştigat Cupa Mondială a Cluburilor, 1-0 în finală cu Chelsea
Sursa foto: Foto: Agerpres
de N.B.    |    17 Dec 2012   •   12:22

Conrinthians Sao Paulo a câştigat Cupa Mondială a Cluburilor, după ce a învins-o pe campioana ediţiei precedente de UEFA Champions League, Chelsea Londra, scor 1-0, în finala disputată la Yokohama.

Calificată direct în semifinale, ca urmare a câştigării competiţiei Copa Libertadores, Corinthians a învins Al Ahly cu scorul 1-0, în timp ce londonezii au trecut cu scorul 3-1 de mexicanii de la Monterrey.

Unicul gol al meciului a fost marcat de peruanul Guerrero în minutul 69. După deschiderea scorului, spre finalul meciului, Torres a ratat o ocazie uriaşă (86), spaniolul având şi un gol anulat în minutul 90+2, pe motiv de ofsaid. Londonezii au terminat meciul în 10, după eliminarea lui Cahill (89).

Brazilienii se află la al doilea trofeu în tot atâtea participări, ultima apariţie fiind în anul 2000, la chiar prima ediţie a competiţiei.

Mingea de aur a fost câştigată de Cássio Ramos, portarul echipei braziliene, David Luiz a primit mingea de argint, iar marcatorul din finală a primit mingea de bronz. premiul pentru fair-play a fost acordat echipei Monterrey.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close