Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Coşmarul lui Marica, Gomez, îi şochează pe arabi cu un gol imposibil în E.A.U. - Germania 2-7 (VIDEO)

Coşmarul lui Marica, Gomez, îi şochează pe arabi cu un gol imposibil în E.A.U. - Germania 2-7 (VIDEO)

Coşmarul lui Marica, Gomez, îi şochează pe arabi cu un gol imposibil în E.A.U. - Germania 2-7 (VIDEO)
Sursa foto: mario gomez
03 Iun 2009   •   12:02

Mario Gomez trece printr-o perioadă extraordinară a carierei sale. Atacantul de doar 23 de ani a fost deja campion al Germaniei cu Stuttgart şi a jucat deja 25 de meciuri pentru naţionala "panzerelor". La sfârşitul sezonului el a fost transferat de Bayern Munchen şi, marţi, în meciul amical al Germaniei cu naţionala Emiratelor Arabe Unite, Gomez a marcat patru goluri, dintre care ultimul, în minutul 90, a fost înscris dintr-un unghi imposibil, din fugă. Gomez este cel care l-a ţinut pe banca de rezerve la Stuttgart pe Ciprian Marica.
Echipa naţională a Germaniei s-a impus marţi în meciul amical cu reprezentativa Emiratelor Arabe Unite cu un scor-fluviu, 7-2, echipa lui Joachim Low înscriind primele şase goluri. Mario Gomez şi-a intrat în rol încă din prima repriză şi a înscris prima dată în minutul 35, după ce Westermann deschisese scorul. Trochowski şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, apoi Gomez a reuşit hat-trickul cu două goluri în doar două minute. La scorul de 6-2, în prelungirile partidei, fostul coleg al lui Ciprian Marica a urmărit o minge greu de ajuns şi a şutat "la noroc", din unghi, iar mingea a intrat în poartă spre suprinderea portarului arab.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: joachim low
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close