Antena 3 Sport Fotbal extern Domenech: Sunt dezamăgit, dar nu îngrijorat. Calificarea va veni

Domenech: Sunt dezamăgit, dar nu îngrijorat. Calificarea va veni

06 Sep 2009   •   01:04
Domenech: Sunt dezamăgit, dar nu îngrijorat. Calificarea va veni
Sursa foto: raymond domenech

Antrenorul francez nu a putut şi îşi ascundă supărarea după meciul cu România, deşi rezultatul a fost mai dureros pentru tricolori decât les bleus.

"Nu este o deziluzie, ci o dezamăgire. Când ai un asemenea meci, cu atât de multe ocazii...Am riscat cât am putut. Sunt dezamăgit având în vedere efortul jucătorilor. Rezlutatul este înşelător. Dar calificarea nu este jucată încă. Jucătorii încă sunt convinşi că va veni şi calificarea. Nu sunt îngrijorat.
Nu am putut face mai mult. Este trist să vezi că noi nu am reuşit să marcăm din ocaziile pe care le-am avut, dar românii au marcat deşi nu au avut nici o fază clară. Acum trebuie să reparăm în Serbia ce am stricat aici", a spus Raymond Domenech după meci.

În altă partidă Austria - Insulele Feroe 3-1. Astfel, echipa naţională a Austriei a trecut, pe teren propriu, de Feroe, scor 3-1 (2-0), într-un meci din cadrul grupei 7a României.

Clasament:
1. Serbia 18 puncte (7 jocuri),
2. Franţa 13 p (6 j),
3. Austria 10 p (7 j),
4. Lituania 9 p (7 j),
5. ROMÂNIA 7 p (6 j),
6. Insulele Feroe 1 p (7 j).

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close