Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Euforie: dinamoviştii se întrec în felicitări şi optimism

Euforie: dinamoviştii se întrec în felicitări şi optimism

Euforie: dinamoviştii se întrec în felicitări şi optimism
Sursa foto: cristi borcea
18 Sep 2009   •   10:19

Victoria dinamoviştilor din Austria a adus pace în rândul câinilor, oficiali şi jucători întrecându-se în declaraţii optimiste şi felicitări. Antrenorul italia Dario Bonetti se arăta încântat de joc şi spera ca diamoviştii să afişeze aceeaşi mentalitate şi la jocurile viitoare.
El a ţinut totuşi să sublinieze că nu a exista destul concentrare la faza de finalizare, apreciind că era posibil un scor mai mare. ?Suntem puţin îngrijoraţi pentru că ratăm cam mult, iar acest lucru se poate întoarce împotriva noastră".
În timp ce cel care a pierdut banderola de căpitan în această săptămână, dar a reuşit un gol, Tamaş sublinia că nu s-a gândit deloc la acest lucru. Şi Cristi Borcea a ţinut să îl laude pe fundaş. La declaraţiile de după meci, Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a felicitat spiritul de joc al dinamoviştilor şi efortul de echipă, dar sublinia că Tamaş a fost cel mai bun de pe teren, fiind deasupra coechiperilor.
"Sunt foarte fericit. Este o victorie mare, o victorie muncită. Am spus că nu pierdem, în deplasare dovedim o capacitate unică de a obţine victorii în acest echipament galben-negru care ne poartă noroc. Să vedem cine e dinamovist adevărat la meciul cu Unirea Urziceni. Alexe a jucat fără trac, eu am văzut de acum doi ani ce potenţial are", a spus Borcea.
În timp ce administratorul Cornel Dinu a ţinut să filozofeze, crezând că dinamoştii au beneficiat ?de mintea de pe urmă! Între Galaţi şi Graz, ambele încep cu "G", de la Gestiunea momentului, a fost un cu totul alt Dinamo. Nu întâmplator s-au făcut 6-7 schimbări faţă de meciul cu Oţelul. N'Doye a condus magistral jocul la mijloc.
Austriecii puteau egala pe final, dar să ne aducem aminte de intervenţia lui Goian, care i-a scos mingea din picior austriacului, dar şi noi puteam avea 2-0", aprecia Dinu .
Senegalezul N'Doye, remarcat şi de Dinu, aprecia că "putem trece de grupe! Avem o forţă foarte mare în deplasare, 1-0 e rezultatul perfect. Nu ştiu de ce am jucat mai bine în deplasare, dar poate nici nu trebuie să ştiu. Gata, am terminat cu ratările, data viitoare promit să dau gol!", a promis N'Doye.

Echipa Dinamo Bucureşti a debutat cu o victorie în Liga Europa , reuşind să învingă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia austriacă Sturm Graz, în prima etapă a grupei F. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Tamaş, în minutul 80.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close