Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Favorită pe hârtie, umilită pe teren: FC Timişoara - Dinamo Zagreb 0-3

Favorită pe hârtie, umilită pe teren: FC Timişoara - Dinamo Zagreb 0-3

Favorită pe hârtie, umilită pe teren: FC Timişoara - Dinamo Zagreb 0-3
Sursa foto: Milan Badelj
02 Oct 2009   •   00:00

După un egal mare la Amsterdam, cu Ajax, FC Timişoara era cotată la pariuri cu cele mai mari şanse dintre echipele româneşti să obţină un rezultat pozitiv joi seară, în etapa a doua, mai ales că juca pe teren propriu. În schimb, însă, bănăţenii s-au făcut de ruşine în faţa celor de la Dinamo Zagreb, care i-au adus cu picioarele pe pământ după un sec 3-0.

Poli Timişoara a bifat prima mare ocazie a meciului, când Goga nu a găsit spaţiul porţii în primul minut de joc, după o incursiune a lui Arman Karamian. Nu au trecut nici cinci minute însă şi oaspeţii au trecut la conducerea partidei. Milan Badelj a şutat de la marginea careului şi l-a învins pe Pantilimon

Madzukic l-a testat şi el în minutul zece pe portarul timişorean, în timp ce Goga a avut singura tentativă serioasă de a egala, în minutul 32, când a scăpat singur cu portarul, dar a fost deposedat.

Nici repriza secundă nu a început strălucit pentru FC Timişoara, care s-a văzut condusă cu 2-0 în minutul 52. Sammir a şutat imparabil din interiorul careului şi a făcut lucrurile imposibile pentru bănăţeni. Zarurile au fost aruncate şapte minute mai târziu, după golul lui Morales, care a pătruns în careu şi a înscris cu un şut plasat în dreapta lui Pantilimon.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturii despre crima din fața Parcului Crângași din București
x close