Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Festival de goluri în derby-ul fundaşilor români din Serie A: Inter - Palermo 5-3 (VIDEO)

Festival de goluri în derby-ul fundaşilor români din Serie A: Inter - Palermo 5-3 (VIDEO)

Festival de goluri în derby-ul fundaşilor români din Serie A: Inter - Palermo 5-3 (VIDEO)
30 Oct 2009   •   02:46


Inter Milano a rezistat unei reveniri în repriza secundă a celor de la Palermo şi s-a impus cu un incredibil 5-3 în ultimul meci al etapei a zecea. La startul partidei trei români s-au aflat pe teren, însă doar Dorin Goian a terminat partida pentru Palermo, în timp ce Cristi Chivu (Inter) şi Melinte (Palermo) au fost schimbaţi la pauză.

Palermo venea neînvinsă în ultimele cinci partide, dar a primit o lecţie de fotbal în prima repriză, la capătul căreia s-a văzut condusă cu 4-0. În minutul 7, Cristian Melinte l-a faultat în careu pe Mario Balotelli, iar Samuel Eto'o a deschis scorul din penalty. Balotelli, care şi-ar fi dorit să bată el penalty-ul şi nu s-a bucurat iniţial la reuşita colegului său, a dus apoi scorul la 2-0 în minutul 34, după cornerul lui Maicon. Tot Balotelli a mărit avantajul şi apoi l-a servit pe Eto'o chiar înainte de pauză, ambii jucători reuşind astfel câte o "dublă".

Walter Zenga şi-a remontat elevii la pauză şi Palermo a reuşit să se apropie la un singur gol de Inter, după ce Fabrizio Miccoli, de două ori, şi Abel Hernandez, înlocuitorul lui Melinte, au punctat pentru oaspeţi, făcând ca scorul să arate 4-3 în minutul 67. Totuşi, elevii lui Jose Mourinho au avut ultimul cuvânt de spus cu şapte minute înainte de final, când Diego Milito a punctat din centrarea lui Maicon şi a asigurat avansul de 4 puncte pe care îl are Inter în clasament, faţă de Juventus.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano Dorin Goian Cristi Chivu
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close