Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Franţa, calificată la barajul pentru Cupa Mondială după 5-0 cu Feroe. Austria - Lituania 2-1

Franţa, calificată la barajul pentru Cupa Mondială după 5-0 cu Feroe. Austria - Lituania 2-1

Franţa, calificată la barajul pentru Cupa Mondială după 5-0 cu Feroe. Austria - Lituania 2-1
Sursa foto: nationala frantei
11 Oct 2009   •   01:09

Echipa naţională a Franţei nu şi-a dezamăgit suporterii într-o seară în care România a fost călcată în picioare de o Serbie furioasă la Belgrad. Jucătorii din Hexagon s-a impus fără emoţii în faţa reprezentativei Insulelor Feroe, cu scorul de 5-0, şi au înlăturat orice dubiu în privinţa atingerii barajului pentru Cupa Mondială. Austria s-a impus şi ea, pe teren propriu, în faţa echipei Lituaniei.
Sâmbătă, pe Stade du Roudourou, Franţa s-a distrat cu o echipă a Insulelor Feroe lipsită de orice motivaţie. Jucătorii lui Raymond Domenech au făcut spectacol şi s-au impus graţie golurilor lui Gignac (34, 39), Gallas (53), Anelka (86) şi Benzema (88). În urma acestui rezultat, naţionala "Cocoşului Galic? totalizează 18 puncte faţă de cele 14 ale Austriei şi îşi asigura matematic locul al doilea. De asemenea, francezii au ratat locul I, pe care Serbia şi l-a adjudecat sâmbătă.
Austria s-a impus şi ea în meciul din etapa a IX-a, cu Lituania. Jucătorii echipei care ne-a luat cinci puncte în aceste preliminarii au deschis scorul prin Marc Janko în minutul 16. Stankevicius a egalat scorul la 1 în minutul 66, iar partida părea că se îndreaptă către un rezultat de egalitate. Pe final, însă, Wallner a transformat un penalty pentru elevii lui Dietmar Constantini şi austriecii şi-au asigurat locul al treilea în grupă, unul prestigios dar care nu le aduce nici un beneficiu.
Situaţia în Grupa 7
1.Serbia ? 22 puncte
2.Franţa ? 18
3.Austria ? 14
4.Lituania ? 9
5.România ? 9
6.Insulele Feroe ? 4
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nationala frantei CM2010
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close