Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fundaşii români Chivu, Goian şi Melinte, criticaţi după Inter - Palermo 5-3 (VIDEO)

Fundaşii români Chivu, Goian şi Melinte, criticaţi după Inter - Palermo 5-3 (VIDEO)

Fundaşii români Chivu, Goian şi Melinte, criticaţi după Inter - Palermo 5-3 (VIDEO)
30 Oct 2009   •   15:51

Atunci când într-un meci se marchează opt goluri este ca fundaşii să se evidenţieze altfel decât într-un mod negativ. La derby-ul etapei a zecea din Serie A, dintre Inter şi Palermo, doar Maicon face excepţie de la regulă, graţie celor două pase de gol date pentru gazde. Cristi Chivu, la Inter, şi Dorin Goian şi Cristian Melinte, la Palermo, au avut însă evoluţii şterse şi au fost criticaţi de presa din Italia.

Agenţia Datasport a scris că fundaşul Cristian Chivu a avut o prestaţie ştearsă şi l-a notat cu 6, aceeaşi notă primită şi de la agenţia Kataweb: "A jucat doar prima repriză, cea liniştită în apărare, apoi i-a lăsat locul lui Santon". Calciomercato i-a luat apărarea căpitanului naţionalei şi a scris: "Nu este o întâmplare că atunci când iese el, apărarea Interului se prăbuşeşte".

De partea cealaltă, site-ul Sportevai l-a notat pe Goian cu 5, apreciind că românul nu a dat siguranţă în apărare, iar Melinte a primit de la sursa citată nota 4. "Melinte a avut un meci dificil şi a fost ghinionist. A suferit mult în faţa lui Maicon şi Balotelli şi a fost înlocuit justificat după prima repriză", a notat Sportevai.

Calciomercato a scris despre Goian că a fost prea lent şi l-a notat cu 5, în timp ce Melinte a primit tot nota 4. "După meciul bun cu Udinese, Goian a fost depăşit de evenimente în întâlnirea cu Inter", a scris şi mediagol.it, informează Mediafax.

Goian a fost integralist la Palermo şi a primit un cartonaş galben, în minutul 38, în timp ce coechipierul său, Cristian Melinte, a jucat până la pauză. Melinte a provocat penalty-ul din care Inter a deschis scorul. La Inter, Chivu a jucat până la pauză.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dorin Goian Cristi Chivu Inter Milano
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close