Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Galatasaray s-a calificat în sferturile Champions League după ce a învins-o pe Schalke 04

Galatasaray s-a calificat în sferturile Champions League după ce a învins-o pe Schalke 04

Galatasaray s-a calificat în sferturile Champions League după ce a învins-o pe Schalke 04
de N.B.    |    12 Mar 2013   •   23:50

Galatasaray a reuşit să se impună la Gelsenkirchen, scor 3-2, în faţa celor de la Schalke 04 şi s-a calificat în sferturile de finală Champions League.

Schalke 04 şi Galatasaray au încheiat la egalitate meciul de la Istanbul, primul din acest duel al optimilor de finală UEFA Champions League, scor  1-1.

În ciuda faptului că au evoluat pe un stadion Gelsenkirchen plin, turcii au fost cei care au avut iniţiativa în primul sfert de oră al meciului. Drogba a fost periculos în repetate rânduri, însă nu a reuşit să marcheze.

În ciuda cursului jocului, Neustädter înscrie cu un şut furios după o fază confuză la un corner executat de Farfan, în minutul 17. Doar 20 de minute a durat avantajul nemţilor, Hamit Altintop a trimis o torpilă de la 25 de metri şi a readus egalitatea pe tabelă şi la general.

Cinci minute mai târziu, Burak Yilmaz aduce Galatasaray în avantaj profitând de o greşeală a defensivei lui Schalke. Egalul nu mai era suficient pentru germani.

După pauză, gazdele au preluat iniţiativa şi s-au apropiat mai des de poarta adversă. Presiunea s-a concretizat într-un gol înscris de Michel Bastos, care a împins în poartă o centrare a lui Atsuto Uchida.

Schalke mai avea nevoie de un gol pentru a trece mai departe şi s-a aruncat în atac. Reduta celor de la Galatasaray a rezistat până în minutele de prelungire ale meciului. Umut Bulut a înscris în minutul 90+5 şi a încheiat parcursul germanilor în Champions League. Galata merge mai departe, cu scorul general 4-3 (1-1, 3-2).



×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close