Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Germania - Argentina 0-1. "Panzerele", dezmembrate. Vezi rezultatele din amicale (VIDEO)

Germania - Argentina 0-1. "Panzerele", dezmembrate. Vezi rezultatele din amicale (VIDEO)

Germania - Argentina 0-1. "Panzerele", dezmembrate. Vezi rezultatele din amicale (VIDEO)
Sursa foto: gonzalo higuain
04 Mar 2010   •   13:44

Două dintre echipele care pot emite pretenţii la câştigarea Cupei Mondiale din Africa de Sud, Germania şi Argentina, s-au înfruntat miercuri pe Allianz Arena din Munchen. Elevii lui Diego Maradona au ieşit câştigători, după un gol marcat de Higuain şi un joc tactic excelent, care a obligat Germania la o ofensivă fără orizont.
Contestată dur pe parcursul preliminariilor, echipa naţională a Argentinei a arătat o cu totul altă faţă în partida de la Munchen. A deschis scorul chiar înainte de pauză, prin Gonzalo Higuain, iar apoi s-a limitat să controleze tactic ostilităţile. Golul atacantului lui Real Madrid a venit în urma unei ieşiri hazardate a portarului Adler, de care Higuain a profitat din plin şi a şutat de la 30 de metri în poarta goală. Repriza a doua a fost controlată, aparent, de germani, care şi-au creat o sumedenie de semiocazii. Cu toate acestea, argentinienii nu i-au lăsat deloc să se apropie periculos de poartă şi, pe final, i-au făcut chiar pe unii suporteri să îi salute cu "Ole!"-uri la pasele repetate.
"Acest meci a avut aerul unui sfert de finală de Cupă Mondială, sunt foarte mulţumit de ceea ce au arătat jucătorii, acesta este nivelul pe care-l aşteptăm de la ei. Indiferent dacă presa argentiniană nu vrea asta, echipa va ieşi campioană în Africa de Sud dacă aşa vrea Dumnezeu", a declarat Diego Maradona la conferinţa de după meci.


Celelalte rezultate din amicalele de miercuri:
Bosnia Herţegovina - Ghana 2-1
Armenia - Belarus 1-3
Albania - Irlanda de Nord 1-0
Macedonia - Muntenegru 2-1
Coasta de Fildeş - Coreea de Sud 0-2
Georgia - Estonia 2-1
Grecia - Senegal 0-2 (Pantelis Kapetanos a fost schimbat la pauză)
Angola - Letonia 1-1
Cipru - Islanda 0-0
Slovacia - Norvegia 0-1
Moldova - Kazahstan 1-0
Malta - Finlanda 1-2
Turcia - Honduras 2-0
Angeria - Serbia 0-3
Ungaria - Rusia 1-1
Elveţia - Uruguay 1-3
Austria - Danemarca 2-1
Polonia - Bulgaria 2-0
Belgia - Croaţia 0-1
Olanda - SUA 2-1
Italia - Camerun 0-0
Anglia - Egipt 3-1
Scoţia - Cehia 1-0
Portugalia - China 2-0
Ţara Galilor - Suedia 0-1
Antena3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close