Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ghana şi Mali au debutat cu victorii la Cupa Africii

Ghana şi Mali au debutat cu victorii la Cupa Africii

Ghana şi Mali au debutat cu victorii la Cupa Africii
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    25 Ian 2012   •   10:36

Favoritele grupei D, Ghana şi Mali, au debutat cu dreptul la Cupa Africii, competiţie care are loc în Guinea Ecuatorială şi Gabon.

Ghana a învins cu 1-0 pe Botswana, unicul gol al întâlnirii fiind marcat de căpitanul John Mensah, în minutul 25. Liderul „stelelor negre” nu avea însă să termine meciul pe teren, fiind eliminat în repriza a doua pentru un fault în poziţie de ultim apărător asupra lui Jerome Ramatlhakwane.

Deşi au evoluat în superioritate numerică aproape jumătate de oră, jucătorii din Botswana nu au reuşit să pună în pericol avantajul minim al ghanezilor, iar la final au recunoscut superioritatea adversarilor.

Băieţii au făcut tot ce le-a stat în putinţă, însă Ghana şi-a arătat clasa şi profesionalismul exact atunci când a fost nevoie. Este o lecţie importantă pe care am învăţat-o şi este important că am încercat”, a declarat Diphetogo Selolwan, căpitanul naţionalei Botswanei, care a fost suspendat pentru acest meci.

În celălalt meci al grupei, Mali a câştigat tot cu 1-0 meciul cu Guinea, prin golul marcat în minutul 30 de Bakaye Traore, colegul românului Daniel Niculae la Nancy.


×
Subiecte în articol: cupa africii Ghana mali
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close