Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa B. Manchester United continuă startul perfect, dar Wolfsburg i-a dat emoţii (VIDEO)

Grupa B. Manchester United continuă startul perfect, dar Wolfsburg i-a dat emoţii (VIDEO)

Grupa B. Manchester United continuă startul perfect, dar Wolfsburg i-a dat emoţii (VIDEO)
01 Oct 2009   •   00:13


Manchester Untied nu a mai pierdut vreun meci pe teren propriu din Liga Campionilor în ultimele patru sezoane şi nu a suferit înfrângerea pe Old Trafford de aproape opt ani în faza grupelor, dar Wfl Wolfsburg le-a dat emoţii "diavolilor roşii" miercuri seara. United a fost nevoită să revină de la 0-1 pentru a câştiga cu 2-1 şi a-şi menţine un record de 100% al victoriilor în acest sezon al Ligii Campionilor.

Campioana Germaniei a început mai bine partida şi a avut câteva ocazii bune în prima repriză. Sir Alex Ferguson a fost forţat să îl înlocuiască pe Owen în minutul 20 şi să îl arunce pe Dimitar Berbatov în joc, iar bulgarul a ridicat jocul lui United, anulând începutul bun de meci al nemţilor.

Manchester a început repriza secundă tot în ascensiune, precum o terminase pe prima, dar, contrar cursului jocului, Wolfsburg a reuşit să deschidă scorul prin Edin Dzeko în minutul 56. Makoto Hasebe a recuperat o minge la marginea careului lui United şi a centrat pentru Dzeko, care i-a luat faţa lui Evra şi a trimis puternic cu capul.

Răspunsul celor de la United a fost unul pozitiv şi nu a durat mult până au egalat. Anderson a căzut la marginea careului lui Wolfsburg şi Giggs şi-a văzut şutul din lovitură liberă deviat pe colţul lung. Dominarea lui United s-a materializat în minutul 78, când Carrick a fost găsit de Giggs la marginea careului şi, cu timp şi spaţiu la dispoziţie, a trimis mingea puternic în plasa porţii germane.

Vedeţi golurile partidei

ŢSKA Moscova - Beşiktaş Istanbul 2-1
Cu acelaşi scor s-a impus şi ŢSKA Moscova în meciul cu Beşiktaş Istanbul, însă meciul a decurs de la bun început în favoarea gazdelor, care au deschis scorul încă din minutul şapte al partidei din grupa B, prin mijlocaşul Alan Dzagoev.

Beşiktaş a dominat partida, în special după pauză, însă nu a reuşit să egaleze, iar ŢSKA a dat replica printr-un nou gol, semnat de Milos Krasic, care avea să stabilească soarta celor trei puncte. Ismail Koybasi a înscris golul de onoare pentru oaspeţii turci, care au suferit astfel a doua înfrângere la limită, după 0-1 cu Manchester United în prima etapă.

Vedeţi golurile partidei

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester United
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close