Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa F: Barcelona - Dinamo Kiev 2-0. Inter ţinută în şah la Kazan (VIDEO)

Grupa F: Barcelona - Dinamo Kiev 2-0. Inter ţinută în şah la Kazan (VIDEO)

Grupa F: Barcelona - Dinamo Kiev 2-0. Inter ţinută în şah la Kazan (VIDEO)
30 Sep 2009   •   01:41


Barcelona a preluat conducerea grupei F după ce a învins cu 2-0 Dinamo Kiev, pe Camp Nou, obţinând astfel prima victorie a stagiunii.

Lionel Messi a deschis scorul pentru campioana en-titre, cu o finalizare precisă în prima repriză, înainte ca rezerva Pedro Rodriguez să rezolve ecuaţia celor trei puncte, în minutul 76.

Ambele formaţii erau conştiente că o victorie le va duce pe primul loc în grupă, după ce Rubin Kazan şi Inter Milano remizaseră în prima partidă a zilei. Campioanele Rusiei şi Italiei au încheiat partida cu scorul de 1-1, deşi gazdele au toate motivele să fie nemulţumite de ratarea tuturor celor trei puncte puse în joc.

Vedeţi golurile partidei

Rubin - Inter 1-1
Elevii lui Jose Mourinho au avut parte de o excursie dificilă în Rusia, iar Alejandro Dominguez a deschis scorul în minutul 11 pentru Rubin. Dejan Stankovic a egalat pentru Inter, însă nerazurrii au tremurat pentru acest punct pe finalul partidei, după ce Mario Balotelli a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben, la începutul reprizei secunde, şi a permis gazdelor să ia cu asalt poarta lui Inter.

Vedeţi golurile partidei

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close