Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa F. De la ruşi vine şocul: FC Barcelona - Rubin Kazan 1-2. Inter ţinută în şah de Dinamo Kiev (VIDEO)

Grupa F. De la ruşi vine şocul: FC Barcelona - Rubin Kazan 1-2. Inter ţinută în şah de Dinamo Kiev (VIDEO)

Grupa F. De la ruşi vine şocul: FC Barcelona - Rubin Kazan 1-2. Inter ţinută în şah de Dinamo Kiev (VIDEO)
21 Oct 2009   •   00:37

Puţin cunoscuta campioană a Rusiei, Rubin Kazan, a reuşit unul dintre cele mai şocante rezultate din istoria Ligii Campionilor, după ce a învins o aparent indestructibilă formaţie a Barcelonei, cu 2-1, chiar pe Camp Nou. Rubin luase prin surprindere Inter, în urmă cu două săptămâni, când a preluat rapid conducerea în faţa campioanei Italiei, iar ruşii au dorit să recreeze şocul şi în faţa campioanei en-titre a Ligii Campionilor.

După doar 120 de secunde de joc, Aleksandr Ryazantsev a profitat de o pasă trimisă greşit de Rafa Marquez şi l-a executat pe Valdes cu un şut de la 30 de metri. Barca a trecut imediat pe lângă golul egalizator, când Iniesta l-a servit pe Ibrahimovic în careu, dar şutul suedezului a fost respins de Rijikov.

Presiunea pusă de Barcelona avea să dea în cele din urmă roade, iar Zlatan Ibrahimovic să reuşească să înscrie. La două minute după reluare, catalanii au egalat după o pasă a lui Xavi peste defensivă şi o finalizare a suedezului, care a preluat pe piept şi a şutat pe lângă portarul advers. Karadeniz Gokdeniz avea însă să aibă ultimul cuvânt al serii, chiar într-un moment în care Barcelona pusese stăpânire pe joc. Cu 17 minute înainte de final, Gokdeniz a redus la tăcere stadionul Camp Nou, când a finalizat un contraatac purtat de Dominguez.

Vedeţi aici golurile partidei

Inter - Dinamo Kiev 2-2
Lucrurile nu au fost mai roz nici pentru Inter, cealaltă mare favorită a grupei. Campioana Italiei a ajuns acum în situaţia de a nu mai fi câştigat o partidă în Liga Campionilor de un an, după ce a remizat, pe teren propriu, scor 2-2, cu Dinamo Kiev.

Inter a trebuit să revină de două ori pe tabela de marcaj pentru a obţine un punct important în vederea calificării în primăvara europeană. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 5 prin Taras Mikhalik, iar Dejan Stankovic a egalat cu zece minute înainte de pauză. Gazdele au intrat totuşi la cabine în dezavantaj, după ce Lucio a înscris în propria poartă. Scorul final a fost stabilit de Walter Samuel în minutul doi al reprizei secunde.

Vedeţi aici golurile partidei

Clasament:
1. Barcelona - 4p
2. Dinamo Kiev - 4p
3. Rubin - 4p
4. Inter - 3p

Antena3.ro


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close