Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jens Keller, antrenorul lui Schakle: Nu o vom subestima pe Steaua, nu uităm cât de greu am câştigat în tur

Jens Keller, antrenorul lui Schakle: Nu o vom subestima pe Steaua, nu uităm cât de greu am câştigat în tur

Jens Keller, antrenorul lui Schakle: Nu o vom subestima pe Steaua, nu uităm cât de greu am câştigat în tur
de M.T.    |    25 Noi 2013   •   21:24

Jens Keller, antrenorul lui Schalke 04, a declarat că echipa sa nu va subestima Steaua în meciul de marţi, din etapa a 5-a din grupa E a Ligii Campionilor, şi consideră că roş-albaştrii au în continuare şanse de calificare în primăvara europeană.

„Ca să facem un pas important spre primăvara Ligii Campionilor nu vom subestima adversarul sau şansele sale. Steaua va juca pentru că mai are şanse la locul trei şi foarte mici la locul doi. Nu putem uita cât de greu ne-am impus în meciul tur”, a spus Keller la conferinţa de presă care a prefaţat meciul care va avea loc pe Arena Naţională din Bucureşti.

Tehnicianul formaţiei germane a adăugat că „nu este un joc decisiv pentru noi, ci un joc foarte important. Suntem conştienţi că trebuie să intrăm concentraţi, atenţi şi inteligenţi”.

„Ştim că Steaua e un adversar foarte dificil, ştim ce meci ne aşteaptă mâine. Nu contează în faţa câtor suporteri vom juca. Sunt încrezător că mâine vom face un meci bun”, a mai precizat Keller.

Schalke 04, care în meciul tur a câştigat cu 3-0 în faţa campioanei României, nu se va baza la Bucureşti pe portarul titular, Timo Hildebrand, locul său urmând să fie luat de Ralf Fahrmann.

„Mă bucur că pot juca mâine. Nu aş putea spune că am emoţii, mai degrabă sunt tensionat pozitiv. Am aşteptat mult acest moment şi acum mi s-a luat o piatră de pe inimă. Privesc acest joc ca o şansă care mi se oferă. Abia aştept meciul şi nu mă consider că sunt doar o manta de vreme rea”, a afirmat golakeeperul germanilor.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close