Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jucătorii Barcelonei dau verdictul: "Messi este mai bun decât Maradona" (VIDEO)

Jucătorii Barcelonei dau verdictul: "Messi este mai bun decât Maradona" (VIDEO)

Jucătorii Barcelonei dau verdictul: "Messi este mai bun decât Maradona" (VIDEO)
Sursa foto: pedro messi
23 Mar 2010   •   12:22

În vârstă de doar 22 de ani, argentinianul favorit al Cataluniei joacă un fotbal fabulos şi înscrie goluri pe bandă rulantă. Lionel Messi i-a făcut chiar pe colegii săi de la Barcelona să îl considere cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor, peste Maradona. Colegul de generaţie al lui Messi, Pedro Rodriguez, este uimit de fotbalul pe care îl vede la argentinian.
"Pentru mine, Messi e mai bun decât Maradona. Joc cu el, îl văd în fiecare zi, şi după mine este cel mai bun. Maradona este, după mine, cel mai bun fotbalist din toate timpurile, dar Messi este chiar mai bun decât era el. Este tânăr şi totuşi a câştigat deja atâtea trofee. După mine, el e mai bun", a conchis atacantul de 22 de ani al Barcelonei, Pedro, pentru goal.com.
Pedro consideră că rolul lui Messi în faţa careului advers este unul determinant şi crede că mutarea lui din partea dreaptă a atacului în centru a fost o decizie excelentă.
"Noi încercăm să îi oferim spaţii cât mai largi ca să poată continua ca până acum", a continuat Pedro.
Lionel Messi a marcat pentru Barcelona 11 goluri în ultimele 5 partide, este golgeter în Primera Division cu 25 de goluri şi jocul său este parcă mai frumos ca niciodată.
Prestaţia lui Messi în ultimul meci, Zaragoza - Barcelona 2-4

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close