Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester City l-a suspendat pe Carlos Tevez pentru că a refuzat să intre pe teren la meciul cu Bayern

Manchester City l-a suspendat pe Carlos Tevez pentru că a refuzat să intre pe teren la meciul cu Bayern

Manchester City l-a suspendat pe Carlos Tevez pentru că a refuzat să intre pe teren la meciul cu Bayern
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    29 Sep 2011   •   12:09

Manchester City a anunţat oficial că argentinianul Carlos Tevez este suspendat de club, după ce atacantul sud-american a refuzat să intre pe teren în repriza a doua a meciului de marţi cu Bayern Munchen, din grupa A din Liga Campionilor.

Jucătorul de 27 de ani este suspendat până la noi ordine, pentru o perioadă de cel mult două săptămâni, până când oficialii clubului vor analiza întregul caz.

În această perioadă, Tevez nu este eligibil pentru a fi reţinut în lotul lui City la meciurile oficiale şi nici nu are dreptul de a se antrena alături de prima echipă.

În repriza a doua a meciului de pe Allianz Arena, câştigat de Bayern cu 2-0, Roberto Mancini a intenţionat să-l introducă pe teren pe Tevez, însă argentinianul a refuzat. la finalul partidei, tehnicianul italian a declarat că nu îl va mai folosi niciodată pe golgheterul echipei în sezonul trecut.

A refuzat să intre pe teren. Ceea ce i-am spus lui Carlos rămâne între mine, el şi restul echipei, dar, personal, sunt foarte dezamăgit de comportamentul său. Din punctul meu de vedere, am încheiat orice relaţie cu el. Dacă ne dorim ca această echipă să crească, Tevez nu mai poate juca pentru noi”, a spus managerul lui City.

Miercuri, Tevez a răspuns printr-un comunicat, în care a explicat că totul a fost o simplă neînţelegere: „Nu este momentul potrivit pentru a intra în detalii, dar vreau să declar că nu am refuzat să joc. În continuare, sunt pregătit să joc atunci când mi se va cere şi să-mi îndeplinesc toate obligaţiile”.

Carlos Tevez a semnat cu Manchester City în vara anului 2009 şi, de atunci, a adunat 91 de prezenţe şi 53 de goluri în tricoul „cetăţenilor”. Nu este primul conflict pe care argentinianul îl are cu Roberto Mancini, din cauza relaţiilor reci dintre cei doi existând mai multe zvonuri că jucătorul ar putea pleca la o altă echipă în recent încheiata perioadă de mercato.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close