Antena 3 Sport Fotbal extern Manchester United confirmă despărţirea de Carlos Tevez

Manchester United confirmă despărţirea de Carlos Tevez

20 Iun 2009   •   19:55
Manchester United confirmă despărţirea de Carlos Tevez 
carlos tevez

Manchester United a confirmat că argentinianul Carlos Tevez nu va mai juca pe Old Trafford începând cu sezonul 2009-10. Un comunicat al clubului arată că "urmare a discuţiilor cu managerii lui Carlos Tevez, înaintea termenului limită stabilit de club pentru încheierea negocierilor, Manchester United anunţă că Tevez nu va mai semna un nou contract cu formaţia. Clubul a acceptat să plătească preţul de 25.5 milioane de lire solicitat de cei care deţin drepturile asupra transferului său şi să îi ofere un contract pe cinci ani ce l-ar fi făcut unul din cei mai bine plătiţi jucători. Cu toate acestea, am aflat cu dezamăgire că, în pofida succesului de care s-a bucurat în una din cele mai fructuoase perioade ale clubului, el nu doreşte să continue la Manchester United. Clubul ar dori să îi mulţumească lui Carlos pentru serviciile sale în ultimele două sezoane şi îi doreşte norc în viitor?.
Internaţionalul de 25 de ani s-a alăturat diavolilor roşii în 2007.
În sezonul trecut, Tevez a avut 51 de apariţii în campionat şi a reuşit să înscrie de 15 ori.
Se zvoneşte că Chelsea şi Manchester City ar dori să semneze cu jucătorul.
Astfel, după Cristiano Ronaldo, plecat la Real Madrid pentru 94 de milioane de euro, campionii din Premier League pierd încă un jucător de bază.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close