Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United este la doar un punct de titlu în Premier League după 2-1 cu Wigan (VIDEO)

Manchester United este la doar un punct de titlu în Premier League după 2-1 cu Wigan (VIDEO)

Manchester United este la doar un punct de titlu în Premier League după 2-1 cu Wigan (VIDEO)
Sursa foto: carlos tevez
14 Mai 2009   •   10:43

Doar un punct în două partide. Atât trebuie să mai reuşească trupa lui Alex Ferguson pentru a devenit din nou campioana Angliei, pentru a treia dată consecutiv. United a avut emoţii în partida restantă cu Wigan, echipă de mijlocul clasamentului, dar şi-a revenit în timp util şi şi-a asigurat, practic, titlul. Tevez şi Carrick au înscris golurile "Diavolilor Roşii".
Mancheste United este la şase puncte distanţă de singura urmăritoare rămasă, Liverpool, şi îi este suficient să mai câştige un punct în meciurile cu Arsenal şi Hull City pentru a se impune din nou în Premier League. Hugo Rodallega le-a dat, însă, emoţii oaspeţilor în partida de miercuri. Jucătorul de la Wigan a profitat de o fază confuză şi a ajuns primul la o minge, trimiţând la colţul scurt o minge care l-a învins pe olandezul Van der Sar, iar gazdele aveau 1-0 în minutul 28.
Manchester a avut destule ocazii de a înscrie şi ea, dar Rooney a ratat cu seninătate, trimiţând o minge la foarte mare distanţă de poartă deşi se afla în poziţie excelentă. Carlos Tevez, argentinianul care se pregăteşte să îşi facă bagajele şi să plece de la United, a dat tonul revenirii în minutul 61 după o verticalizare a lui Carrick. Micul atacant a ajuns la minge şi a deviat-o în plasa porţii cu un călcâi de efect. Cu doar cinci minute înaintea încheierii partidei a venit şi golul izbăvitor, de la cel care a pasat decisiv la primul gol. Michael Carrick a trimis un şut ciudat cu stângul în poarta lui Kingson, rămas înmărmurit pe linia porţii, iar scorul devenea 2-1 pentru United în minutul 85.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close