Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Maradona, după ce a aflat că Pele îl consideră pe Neymar mai bun decât Messi: „A greşit medicamentele”

Maradona, după ce a aflat că Pele îl consideră pe Neymar mai bun decât Messi: „A greşit medicamentele”

Maradona, după ce a aflat că Pele îl consideră pe Neymar mai bun decât Messi: „A greşit medicamentele”
de M.T.    |    02 Dec 2011   •   12:25

Maradona a luat foc atunci când a aflat că Pele a declarat despre Neymar că este un jucător mai bun decât Messi şi i-a răspuns ironic fostului fotbalist brazilian.

Se pare că Pele a greşt medicamentele. În loc să ia pastila de seară, a luat-o pe cea de dimineaţă. Este confuz şi habar n-are despre ce vorbeşte. Îi sugerez ca data viitoare să ia pastila corectă înainte de a deschide gura şi nu ar strica să-şi schimbe şi doctorul”, a spus Maradona în cadrul unei conferinţe de presă.

În urmă cu câteva zile, Pele a oferit un interviu celor de la Globoesporte, în care a explicat că, în opinia sa, Neymar este un fotbalist mai complet decât Messi.

Făcând o comparaţie individuală, Neymar este mai bun. Loveşte bine cu ambele picioare, driblează pe ambele părţi şi marchează constant. Messi este, de asemenea, foarte bun, dar depinde mult unde este pus să joace. La Barcelona joacă excelent, dar la naţionala Argentinei are dificultăţi, pe când Neymar evoluează bine şi la Santos, şi la naţională”, a declarat Pele.

Messi şi Neymar au ocazia de a se întâlni la Mondialul cluburilor, care va avea loc în această lună, în Japonia, acolo unde FC Barcelona şi FC Santos sunt marile favorite de a juca finala.

×
Subiecte în articol: Pele Maradona Neymar Messi
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close