Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Marica: Unirea a fost mai agresivă în apărare şi mai organizată decât Timişoara

Marica: Unirea a fost mai agresivă în apărare şi mai organizată decât Timişoara

Marica: Unirea a fost mai agresivă în apărare şi mai organizată decât Timişoara
30 Sep 2009   •   00:24


După ce a luat parte la eliminarea echipei FC Timişoara din play-off-ul Ligii Campionilor, Ciprian Marica a dat piept, marţi seară, cu o nouă formaţie românească. Vfb Stuttgart nu a reuşit însă decât un rezultat de egalitate, scor 1-1, cu Unirea Urziceni, în Ghencea, iar atacantul român al şvabilor a vorbit despre diferenţele dintre cele mai puternice formaţii româneşti ale sezonului trecut.

"Timişoara, după părerea mea, nu a fost aşa organizată. Unirea Urziceni a fost mai agresivă în apărare. Ne aşteptam să fie un meci greu, pentru că am întâlnit o echipă cu o organizare bună de joc", a spus Marica.

La scorul de 1-1, Ciprian Marica a ratat două ocazii la poarta lui Arlauskis, dintre care un a fost imensă. "Am ratat o ocazie mare, sper ca data viitoare să înscriu. Regret că nu am reuşit mai mult azi, dar sperăm să jucăm mai bine pe viitor", a mai spus Marica.

Înaintea unei duble cu Sevilla, Marica recunoaşte că formaţia spaniolă este favorită şi spune că lupta pentru locul doi în grupă este deschisă. "Mai sunt multe meciuri de jucat. Sevilla e principala favorită, iar la locul doi se bat toate echipele", a declarat Marica la TVR1.

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close