Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Martin Palermo reuşeşte imposibilul. A dat gol cu capul de la 45 de metri în Boca - Velez 3-2 (VIDEO)

Martin Palermo reuşeşte imposibilul. A dat gol cu capul de la 45 de metri în Boca - Velez 3-2 (VIDEO)

Martin Palermo reuşeşte imposibilul. A dat gol cu capul de la 45 de metri în Boca - Velez 3-2 (VIDEO)
Sursa foto: martin palermo
05 Oct 2009   •   14:49

Reuşită de poveste a lui Martin Palermo, atacantul-simbol al celor de la Boca Juniors. Argentinianul cunoscut pentru forţa şi execuţiile sale a şocat publicul de pe "La Bombonera" duminică, la partida cu Velez Sarsfield, când a fost la momentul potrivit la locul potrivit pentru a înscrie cu capul de la 45 de metri de poartă! Mai mult, golul lui a fost decisiv, închizând tabela la 3-2 pentru gazde.
Nu de puţine ori Martin Palermo a înscris goluri spectaculoase. Căpitanul Bocăi are un şut cu piciorul stâng de care se tem toţi portarii. Cu toate acestea, cu siguranţă că puternicul atacant nu a mai înscris niciodată un gol precum cel de duminică. Scorul era 2-2 în minutul 74, când portarul oaspeţilor, dorind să scape de o minge periculoasă, a degajant unde a văzut cu ochii. Acolo era, însă, Palermo, care a pus capul şi a trimis atât de puternic încât mingea a fost trimisă imbatabil în poartă.

Antena3.ro

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close