Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Meciul dintre Granada şi Mallorca, suspendat după ce unul dintre tuşieri a fost lovit de o umbrelă aruncată din tribune

Meciul dintre Granada şi Mallorca, suspendat după ce unul dintre tuşieri a fost lovit de o umbrelă aruncată din tribune

Meciul dintre Granada şi Mallorca, suspendat după ce unul dintre tuşieri a fost lovit de o umbrelă aruncată din tribune
de M.T.    |    21 Noi 2011   •   11:03

Meciul dintre Granada şi Mallorca, din etapa a 13-a a campionatului spaniol, a fost suspendat în minutul 63, la scorul de 2-1 în favoarea gazdelor, după ce asistentul Aguilar Rodriguez a fost lovit de o umbrelă aruncată din tribune.

Imediat după incident, în urma căruia arbitrul asistent a început să sângereze, centralul întâlnirii a decis ca partida să fie suspendată, pentru ca după 20 de minute să anunţe că aceasta va fi reluată la o dată anunţată ulterior, conform Daily Mail.

Suntem în stare de şoc! Fanii noştri ne-au ajutat mereu şi este păcat că s-a întâmplat un astfel de incident”, a declarat Fabricio Gonzalez, antrenorul Granadei.

Nou-promovata Granada se îndrepta spre unul din puţinele succese din acest sezon în momentul producerii incidentului, golurile lui Siqueira şi Carlos Martins din repriza a doua anulând avantajul luat de Mallorca în prima parte, după reuşita lui Victor.

 


Într-o etapă în care Barcelona şi Real Madrid au obţinut din nou câte trei puncte, după victoriile cu 4-0 în faţa Zaragozei, respectiv 3-2 contra Valenciei, surpriza începutului de sezon, Levante, a suferit un nou eşec, al treilea consecutiv, 2-3 cu Atletico Madrid, în deplasare.

Toate golurile de pe Vicente Calderon s-au marcat în ultimele 2-0 de minute, Pizzi, Adrian şi Diego punctând pentru echipa din capitala Spaniei, în timp ce Torres şi Suarez au înscris pentru oaspeţi.

Athletic Bilabo confirmă revenirea de formă din ultima perioadă şi a urcat până pe locul 6 în La Liga, după ce a reuşit să câştige cu 2-1 pe terenul Sevillei. Iraola a deschis scorul pentru oaspeţi în debutul întâlnirii, dar gazdele au egalat în minutul 15, prin Jesus Navas. Golul decisiv pentru victoria bascilor a venit cu 20 de minute înainte de final, fiind reuşit de Marcos.

Rezultate La Liga, etapa a 13-a: Villarreal - Betis 1-0, Barcelona - Zaragoza 4-0, Valencia - Real Madrid 2-3, Sociedad - Espanyol 0-0, Osasuna - Rayo Vallecano 0-0, Gijon - Getafe 2-1, Sevilla - Athletic Bilbao 1-2, Atletico Madrid - Levante 3-2, Granada - Mallorca 2-1 (susp)

Clasament La Liga: 1.Real Madrid 31p, 2. FC Barcelona 28p, 3.Valencia 24p, 4.Levante 23p... 18.Santander 9p (11j), 19.Granada 9p (11j), 20.Sociedad 9p.

×
Subiecte în articol: La Liga Spania Mallorca umbrela
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close