Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu, după o întâlnire cu preşedintele Fiorentinei: Sper să joc în meciul de săptămâna viitoare

Mutu, după o întâlnire cu preşedintele Fiorentinei: Sper să joc în meciul de săptămâna viitoare

Mutu, după o întâlnire cu preşedintele Fiorentinei: Sper să joc în meciul de săptămâna viitoare
28 Ian 2011   •   13:43

Atacantul Adrian Mutu a declarat, joi seară, după o întâlnire cu preşedintele clubului Fiorentina, Andrea Della Valle, că discuţia cu oficialul a fost pozitivă şi că speră să evolueze pentru echipa italiană în meciul de de săptămâna viitoare, cu Genoa.

"A fost o discuţie pozitivă, cordială. Sper să joc miercuri, cu Genoa. A fost bine, sunt foarte mulţumit. Dacă mi-am cerut din nou scuze? Nu este suficient, era necesară o nouă clarificare", a spus Mutu la plecarea de la sediul clubului, unde a discutat aproape o oră cu Della Valle.

Potrivit violanews.com, care citează Gazzetta dello Sport, Della Valle vrea să se mai gândească timp de câteva ore şi înainte de a-l ierta pe Mutu intenţionează să afle părerea celorlalţi jucători din echipă.

Cotidianul La Repubblica scrie că Andrea Della Valle consideră că Mutu este "un băiat bun", dar care a fost sfătuit prost în ultimii ani.

La rândul său, tehnicianul Sinişa Mihajlovici a spus la postul Rai că aşteaptă decizia conducerii clubului în privinţa lui Mutu. "Adrian a greşit. Vom vedea ce va decide clubul, cer este că tehnic este un jucător care ne-ar fi util", a precizat antrenorul Fiorentinei, informează Mediafax.

"În acel moment (după meciul de mâine) nu vor mai exista alte obstacole: Mutu va fi din nou un jucător al Fiorentinei", adaugă sursa citată.

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu AC Fiorentina jucator fotbal
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close