Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu îşi cere scuze oficial: "Nu ar fi trebuit să mă las implicat în acest incident stupid"

Mutu îşi cere scuze oficial: "Nu ar fi trebuit să mă las implicat în acest incident stupid"

Mutu îşi cere scuze oficial: "Nu ar fi trebuit să mă las implicat în acest incident stupid"
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Oct 2010   •   19:27

Adrian Mutu şi-a cerut scuze în mod oficial pentru incidentul din noaptea de vineri spre sâmbătă, când a lovit un ospătar. Atacantul echipei AC Fiorentina a trimis o scrisoare agenţiei Ansa în care susţine că nu ar fi trebuit să se lase implicat în incidentul respectiv.

"Vreau să-mi cer scuze sincere în faţa patronilor, a clubului, a stafului tehnic, a colegilor de echipă şi a suporterilor. Îmi dau seama că acest incident nu ar fi trebuit să se întâmple. Nu ar fi trebuit să mă las implicat în acest incident stupid, ar fi trebuit să evit, mai ales având în vedere faptul că am petrecut o seară în compania unor prieteni veniţi din România, pe a căror fetiţă am botezat-o a doua zi la Biserica Ortodoxă din Florenţa", se arată în scrisoarea trimisă de Mutu.

Atacantul susţine că nu-i rămâne decât să se concentreze la activitatea din teren şi că este încrezător că va beneficia de înţelegerea tuturor.

"Era ultima seară liberă înainte de revenirea mea completă la dispoziţia echipei după 10 luni de infern şi şi din această cauză regret amarnic ceea ce s-a întâmplat. Nu mi-am ajutat coechipierii într-un moment greu, însă din fericire, şi vreau să le mulţumesc public, au reuşit să aducă trei puncte importante pentru noi în meciul cu Bari. Acum nu-mi rămâne decât să mă concentrez la activitatea mea în teren. Suspendarea, în sfârşit, s-a încheiat şi eu vreau să dau totul pentru aceste culori, aceşti proprietari, această grupare care mi-au oferit mereu atât de mult", susţine Mutu.

"Sunt încrezător în faptul că voi beneficia de înţelegerea tuturor", mai adaugă atacantul.

Adrian Mutu a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Victima are nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. În momentul în care Poliţia a ajuns la locul incidentului, Adrian Mutu nu se mai afla acolo.

În urma incidentului, chelnerul, în vârstă de 28 de ani, a înaintat o plângere împotriva lui Mutu. Tânărul a suferit "o traumă contuzivă cranio-facială cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şi abdomen şi o fractură de piramidă nazală".

Între timp, avocaţii Nino D'Avirro şi Michele Ducci au precizat că reacţia lui Mutu este urmare a unor serii repetate de ofense xenofobe şi ameninţări că va avea aceeaşi soartă cu a Maricicăi Hăhăianu, românca de 32 de ani care a decedat după ce a fost bătută la metroul din Roma.

Adrian Mutu este suspendat până pe data de 29 octombrie, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an. El ar putea reveni pe teren, duminică, în partida Catania - Fiorentina.

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu chelner florenta scuze scrisoare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close