Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Neymar pune capăt disputei: „Messi e cel mai bun din lume”

Neymar pune capăt disputei: „Messi e cel mai bun din lume”

Neymar pune capăt disputei: „Messi e cel mai bun din lume”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    09 Dec 2011   •   15:40

Neymar şi Messi s-au aflat în ultima vreme în centrul unei dispute privind numele celui mai bun fotbalist al lumii la acest moment, însă aceasta pare să fi ajuns în cele din urmă la final, mai ales după ce brazilianul a recunoscut public superioritatea starului de la FC Barcelona.

Cred că Messi este cel mai bun din lume în acest moment”, a declarat Neymar în cadrul unei conferinţe de presă susţinute în Japonia, acolo unde participă la Mondialul cluburilor, alături de FC Santos.

De asemenea, atacantul de 19 ani a spus că orice comparaţie între el şi Pele nu îşi are rostul: „Pele este unic, regele fotbalului. Să ajung la nivelul său este ceva ce nu pot reuşi”.

În urmă cu câteva zile, Pele declarase în presa din Brazilia că Neymar este un jucător mai complet decât Messi, ceea ce a trezit o reacţie dură a lui Maradona, care l-a ironizat pe fostul fotbalist brazilian spunând că „a luat medicamentele greşite”.

În ciuda cuvintelor lui Neymar, fanii fotbalului continuă să aştepe cu sufletul la gură duelul dintre brazilian şi Messi, Santos şi Barcelona fiind principalele favorite să joace finala Mondialului cluburilor, competiţie care a început joi în Japonia.

Eu nu încerc să dovedesc nimic. Sunt aici să-mi ajut echipa să câştige trofeul”, a conchis Neymar.

×
Subiecte în articol: Neymar Messi japonia Pele Maradona
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close