Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Pantilimon, APRECIAT la Manchester City: Este un portar foarte bun şi joacă foarte bine

Pantilimon, APRECIAT la Manchester City: Este un portar foarte bun şi joacă foarte bine

Pantilimon, APRECIAT la Manchester City: Este un portar foarte bun şi joacă foarte bine
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
07 Dec 2013   •   17:28
Tehnicianul echipei Manchester City, Manuel Pellegrini, a declarat că românul Costel Pantilimon este un portar foarte bun şi dacă va continua să aibă prestaţii bune poate va fi dispus să rămână la gruparea engleză, informează The Guardian, conform Mediafax.
Jurnalul englez notează că Pantilimon a devenit portarul principal la City după o cădere de formă a lui Joe Hart. Contractul românului expiră la finalul sezonului, iar Pellegrini spune că nu sunt garanţii că Pantilimon va rămâne la echipă.
"Poate nu depinde doar de noi. El a vrut să plece la începutul anului. A vrut să plece la altă echipă, unde putea să joace mai mult. Vom discuta cu el şi vom lua o decizie", a spus Pellegrini.
Întrebat dacă Pantilimon ar fi dispus să rămână în cazul în care ar fi titularizat în continuare, Manuel Pellegrini a răspuns: "Dacă va continua să aibă prestaţii bune, poate. Este un portar foarte bun şi joacă foarte bine".
Manchester City încă nu a început negocierile pentru un nou contract. "Nu este o chestiune ce este discutată în acest moment. Însă Pantilimon se descurcă foarte bine şi vom vedea ce va fi", a adăugat Pellegrini.
 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close