Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Pele: Di Stefano a fost cel mai bun jucător din lume, nu eu sau Diego

Pele: Di Stefano a fost cel mai bun jucător din lume, nu eu sau Diego

Pele: Di Stefano a fost cel mai bun jucător din lume, nu eu sau Diego
Sursa foto: pele
18 Sep 2009   •   10:04

Legenda braziliană Pele a dezvăluit că i s-a oferit şansa să joace pentru Real Madrid, dar a refuzat şi arăta că el consideră că Alfredo Di Stefano a fost cel mai bun jucător din istorie.
Pele arăta că atunci când era în vârful carierei a primit numeroase oferte de la cluburile europene, dar un dorea să plece de la Santos. Acesta arăta că în 1959, colegul de naţională şi câltigător al Cupei Mondiale - Didi, Waldyr Pereira, a plecat la Madrid, iar lui Pele i s-au oferit aceiaşi termeni ai contractului, dar a refuzat.
"Nu am mers să joc în Europa deoarece eram fericit la Santos," declara acesta.
"Am primit multe propunere, dar nu m-a interesat niciuna. Apoi aş fi putut pleca cu Didi la Real Madrid, dar nu am vrut."

Pele a intrat anterior de multe ori în polemica creată în jurul controversei cine este mai bun jucător dintre el şi Diego Maradona, dar acum a dezvăluit că el consideră pe altcineva a fi cel mai bun fotbalist.

?Oamenii vorbesc cine este mai bun dintre Pele şi Diego Maradona, dar eu consider că cel mai bun a fost Alfredo Di Stefano," adăuga acesta.

"Maradona a fost un mare jucător, dar nu putea şuta cu dreptul şi nu înscria cu capul. Singura dată când a înscris un gol important cu capul, s-a dovedita a fi fost cu mâna."

Di Stefano este un jucător argentinian, cunoscut mai ales pentru prezenţa sa, în anii 50-60, la Real Madrid, pentru care a jucat circa 300 de meciuri şi a înscris 216 goluri .
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Pele Maradona
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close