Antena 3 Sport Fotbal extern Real Madrid va depune plângere împotriva doctorului Fuentes

Real Madrid va depune plângere împotriva doctorului Fuentes

de N.B.    |    23 Mar 2013   •   23:47
Real Madrid va depune plângere împotriva doctorului Fuentes

Clubul Real Madrid a anunţat că va depune plângere împotriva doctorului Eufemiano Fuentes, principalul acuzat din procesul privind scandalul de dopaj Puerto, ce se desfăşoară la Madrid, informează AFP.

"Având în vedere tentativa lui Fuentes de a induce în eroare opinia publică, cu rea intenţie, în ceea de priveşte natura relaţiei sale cu clubul, Real Madrid va depune plângere imediat împotriva lui Fuentes", se arată într-un comunicat al grupării spaniole.

Eufemiano Fuentes a creat confuzie, vineri, la finalul audierii în procesul Puerto, afirmând că Real Madrid are o datorie faţă de el, fără să precizeze dacă datoria are legătură cu unele servicii medicale. Real Madrid a recunoscut existenţa unei datorii faţă de medic, dar a precizat că nu are legătură cu vreun serviciu medical, ci este legată de sumele reclamate de Fuentes de la club pentru mărturia sa în procesul pentru calomnie intentat cotidianului Le Monde în 2006.

"În procesul clubului Real Madrid împotriva jurnalului Le Monde, clubul l-a propus pe Fuentes ca martor, deoarece în informaţia falsă publicată de cotidian se preciza că exista un contract al lui Fuentes cu clubul, pentru tratarea jucătorilor. Acesta a negat atunci că ar avea vreo relaţie cu clubul", se menţionează în comunicatul grupării madrilene.

Cotidianul Le Monde a fost condamnat la plata unor daune de 300.000 de euro către Real Madrid, tribunalul considerând că jurnalul s-a bazat pe o singură sursă, "cu credibilitate îndoielnică".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close