Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Relaxarea campionilor: Mallorca - FC Barcelona 2-1, şi Eto'o ratează penalty în minutul 90 (VIDEO)

Relaxarea campionilor: Mallorca - FC Barcelona 2-1, şi Eto'o ratează penalty în minutul 90 (VIDEO)

Relaxarea campionilor: Mallorca - FC Barcelona 2-1, şi Eto'o ratează penalty în minutul 90 (VIDEO)
Sursa foto: samuel etoo
17 Mai 2009   •   23:18

Proaspăt încununată campioană a Spaniei, trupa lui Pep Guardiola a avut destule probleme de concentrare şi a pierdut un meci fără miză în faţa echipei Real Mallorca cu scorul de 2-1. Eto'o, fost jucător al Mallorcăi, a "iertat" echipe care l-a lansat în ultimul minut, când a ratat un penalty. Jucătorii Barcelonei se gândesc acum doar la ultimul meci cu miză al sezonului, finala Ligii Campionilor de la Roma, cu Manchester United.
Ştiindu-se campioni, jucătorii catalani nu au pus "osul" în partida cu Mallorca, ştiind că orice accidentare ar însemna absenţa din meciul cu Manchester United de pe 27 mai. Totuşi, camerunezul Samuel Eto'o a deschis scorul pentru catalani în minutul 10, cu capul, după o pasă extraordinară de la un coleg. Rezultatul de pe tabelă nu a rezistată, însă, până la sfârşit, iar Arango şi Santana au întors scorul pentru Mallorca în minutele 73 şi 78. Acelaşi atacant camerunez a avut în chiar ultimul minut de joc şansa de a egala situaţia, dar a ratat inexplicabil o lovitură de la 11 metri iar Barcelona înregistrează a patra înfrângere a sezonului.

Rezultatele etapei în Spania>
Espanyol - Athletic Bilbao: 1 - 0
Numancia - Recreativo Huelva: 1 - 0
Racing Santander - Valladolid: 3 - 2
Real Betis - Almeria: 2 - 0
Sporting Gijon - Malaga: 2 - 1
Mallorca - Barcelona: 2 - 1
Sărbătorirea titlului a dus la arestarea a 65 de suporteri catalani pe străzile Barcelonei
Catalanii au sărbătorit cu mic cu mare în centrul Barcelonei revenirea titlului pe Nou Camp. Câştigarea trofeului, în urma partidei Villareal - Real Madrid 3-2, a dus la o ieşirea a mii de fani pe străzile metropolei de la malul Mediteranei, iar sărbătorirea titlului a dus la violenţe între suporteri şi forţele de ordine, în urma cărora 65 de fani au fost arestaţi, informează Mediafax. 100 de fani au aruncat cu pietre şi alte obiecte în forţele de ordine, mare parte dintre aceştia sfârşind după gratii în cele din urmă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close